(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me
Hoi.
Korang ingat lagi dengan movie ni?Tadi kecoh member guwa bising bising pasal mini drama #AADC2014 ni. Guwa selaku peminat buku tulisan DsumanJaya dan Chairil Anwar, terus mencari di Youtube dan terjumpalah video ni.

Ketika entry ni ditulis, mini drama yang dibikin untuk mempromosi sistem aplikasi social, Line ini telah ditontoni sebanyak 1.3juta kali sudah. Jadi, mari menghabiskan masa selama 10:24 minit korang untuk menonton mini drama yang pernah menjadi fenomena di tahun 2002 dibawah.

Enjoice!

+Powered by Youtube+


Dengan ini, lengkaplah kisah cinta mereka selepas 12 tahun terpisah.
Ecewah!





#Kbai
#HaiKorunk
Dari tajuk entry ni guwa pasti ramai yang tersenyum teringat zaman dahulu kala. Wkwkwkw Guwa yakin the 80's mesti kenal dengan watak nih. Sengaja guwa jalan jalan dalam internet tuari, guwa terjumpa video nih. Entah betul ke tidak video nih guwa belum boleh kasi konfirm. Tapi guwa terkilan sikit, sebab watak Cikgu Suraya nih tidak seperti yang guwa terbayangkan dulu. Kasi spoil betei. Waghkahkahkahkah.

Apa apa pun, enjoice lah video teaser nih.


+Powered by Youtube+

Kepada yang tidak kenal #CikguSuraya nih, rerajinlah gugel ya. Heh.







#N
Assalamualaikum.
#HaiKorunk
Hari ni hari pertama guwa exam. Ada sikit la rasa gabra, tapi macam biasa, hero mana boleh kasi tunjuk ke khalayak, mau jatuh martabat guwa sebagai superhero. Hahaha.
Alhamdulillah, semua bejalan lancar, dan lepas ni guwa tawakkal saja.
Dan esok guwa ada paper lagi.

Okay cukup pasal exam, sekarang guwa ada masalah. Belog guwa sekarang ni, banyak komen dari kawan kawan guwa, bila guwa publishkan je hilang tu apa masalah?

Lagi satu, guwa tengah fikir konsep untuk Chapter 2 belog mengarut ni, apa gaya pun guwa tak berapa nak pasti. Agak agak masih ada kawan kawan kat sini, kirim la idea barang sepam dua. Mana tau idea tu sedap dimakan begitu saja, boleh guwa proceed je idea tu.

Cukup dah la kot, guwa nak membaca buku nih. Duk asyik sangat depan pc ni kang, lain pula jadinya. Heh.


Nota kaki: Korang dah dengar album baru Slipknot?
Hahahahahaha




#Habih
Assalamualaikum.
#haikorunk
Uhuk uhuk..
Berabuk gila blog selepas ditinggalkan berbulan bulan.
Sorry lah, guwa bizi woo sekarang.

Ditambah pula dengan status guwa yang baru sekarang nih.
Ya, guwa punya status baru sekarang ni..
Guwa kini bergelar mahasiswa Universiti Malaya.

Sekarang ni guwa mau konsentret semula untuk blog syok sendiri guwa nih. Kali ni guwa serius. (heh!) Guwa terfikir tukar konsep juga.Ya. Sebab guwa rasa konsep zombi ni tak berapa menunjukkan yang guwa ni sudah semakin dewasa. Keh keh keh.

Okay lah. Rasanya boleh sdah ni guwa fikir layout baru. Apa apa hal nanti guwa updet lain.


Nota kaki: Apa kabar la Brader Kerinting tuh. Owh, Cik Panadol pun. cEro tu pun.
Hahahaha



#kbai

Translate