(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

THE LAST EXORCISMBy  Sic Fallacy     8/23/2010 01:40:00 AM    Categories,, 
Kamu suka menonton wayang? atau men'download filem dari internet? Apa genre atau kategori filem yang kamu minati? Emm. Saia? Ya, saia diantara kalangan manusia yang jarang menonton filem, tetapi pabila sesebuah cerita itu di dalam genre SERAM atau dalam bahasa orang Guatemala, ia disebut HORROR, sanggup saia beratur di depan lappy semata-mata untuk mem'booking tiket secara online! Huhuhuhu.. Oh ya, berbaris atau beratur adalah perkara paling saia teda minat ya tuan puan hadirin sekalian.

Baiklah, dalam entry ini saia ingin mem'review sebuah filem yang mungkin akan ditayangkan di Malaysia ( setelah ditapis oleh Lembaga Penapisan ), sebuah filem horror, bertajuk THE LAST EXORCISM.

Pada pemikiran saia, filem ini pasti menarik. Dan filem ini akan ditayangkan pada August 27th. teda kepastian tarikh tayangan di Malaysia. Yang pasti, filem ini akan saia tonton di pawagam. Siok lorr..tinguk cerita seram di pawagam, tambahan pula kamu bawa awek bersama. Muahahahaha.. * gatal *+ Powered by Youtube +

Adakah filem ini seperti filem The Exorcist? Jika ya, kamu ingat lagi dengan Emily Rose masi? Yang mana jeritan nya ketika dirasuk sangat meremangkan segala bulu kamu?Nota: miahahahaha.. Sepa-sepa lah, mari ikut saia ke pawagam.

* gosok tapak tangan, seperti orang jahat yang mempunyai pelan syaitan *


Huhuhuhu..

E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

No comments:


Translate