(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

PINK ITU CUTE



By  Sic Fallacy     8/08/2010 11:29:00 PM    Categories,,, 
Sedang ber'blogwalking d belog Cik Syahira Ariff dan terjumpa ini..


4.WARNA PINK ITU CUTE
sekarang nie macam da jadi trend pulak lelaki pakai pink. sumpah cute giler terutamanya kalau pakai kemeja pink lembut wah sungguh bergaya,ceria, nampak sporting tau lelaki macam ni. sila ubah tanggapan anda bahawa pakai pakaian pink itu sungguh euww euww.

+ artikel milik Cik Syahira Ariff +

...


dan ada lagi jenis sikap jambu lelaki yang comel dan buat gadis suka di SINI.


Nota kaki: Sorry Cik Syahira,saia telah men'culik entry kamu.

E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

neyra shazeyra said...

yg ni tak pink sgt :P

MISS WHATEVER said...

tak salah!!! cute sangat lelaki yang suka pink! (ERK.. maybe sebab i ni hardcore pink kot.. ) :p

GematriA™ said...

hahahahaha.. biasa sa pakai warna pink sudah..

neyra shazeyra said...

kamu mcm anak cina sesat mmg la sesuai pink

GematriA™ said...

hahaha..cina sesat..

neyra shazeyra said...

hehhehe :)

GematriA™ said...

Miss Whatever,best btl warna pink ini. hingga sa dituduh gay. hahahahaha..


Translate