(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

STYLE OF THE CENTURY



By  Sic Fallacy     8/30/2010 04:57:00 PM    Categories,,, 
Baiklah, setelah beberapa lama saia memerhati, saia membuat keputusan bahawa, penampilan idola Cik Jue Yang Busuk~ DCt yang menggunakan " Headpiece " untuk menggantikan tudung..



Adalah lebih baik, berbanding dengan Si Mangkuk Tandas ini...



Betudung, namun berpakaian yang kain nya hanya sekangkang kera.



What The Hell?


Pada sepa yang patut dipersalahkan? Ibu Bapa ? Atau diri sendiri?


Fikir-fikirkan..





E.N.D


About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

10 comments:

neyra shazeyra said...

astaghfirullah al azim

jue said...

sj nk mempersendakan org yg pakai tudung ke ape mangkuk tandas tu??kalo jmpe harus di kerjakan..btw thanx ye incik neil yg busuk..dpt kt mane gmbr tu ek??ade gak manusia mcm tu kt dunia ni..mgkn org yg mcm ni ingat pakai tudung hanyalah sebagai fesyen n bkn semata2 utk menutup aurat..org yg mcm ni mgkn ade mengalami masalah mental yg serius..sbnrye jue pun x suke cara ct bertudung tp jue harap la satu ari nnti dia pki full covered tdg..insyaallah..:) sori arini jue terkomen pnjg lak..hehe

GematriA™ said...

ehehehe.. munkin DCt itu bukanlah bertudung..tp hanya menutup kepala, seblum bertudung sepenuhnya. erk? gambar ini? ish..mana entah.. lupa sudah. Ehehehe.. jue, ini entry ke-2 neil teda kutuk DCt. sila lah tepuk tangan!

jue said...

owh lupa ade lg 1 jue nk komen..hurm slalunye org akn menyalahkn ibu bapa.. kadang2 jue ter pk gak nape setiap kali anak yg melakukan kesalahan ibu bapa yg sering di persalahkn..sbnrnya x jgk kalo mak bpk kite ustaz ngn ustazah tp ank still jd kaki clubbing gak xkn itu pun salah ibu bapa..pada jue itu sume salah dri sendri sbb allah da bg kite akal supaya kte dpt pk yg mane baik yg mane buruk..apa guna kite di kurniakan akal tp x dpt nk beza yg baik n yg buruk kn..kalo xdpt nk gunakan akal dgn btul ibaratnye sama la kte ngn monyet..sama2 la kte doa supaya kte dihindarkan drpd melakukn perkara2 mazmumah..
sori neil busuk terkomen pnjg lg..ok jue nk smbg stadi ari..:)

jue said...

yea..tq neil busuk tq..(sambil tepuk tgn) hehehehehe

cik panadol said...

macam2 style la budak2 sekarang ni...apa motif dia pakai camni pon aku tak tau...aku budget dia punye rambut takde cun la...sbb tu kasi tutup tp mangkuk ni budget body cun, tu sbb kasi tayang...

GematriA™ said...

cik panadol, bolehkah begitu? hahaha..
Budak itu teda punya rambut mungkin?

GematriA™ said...

ehehehe.. u r welkam jue busuk jugak.

sop said...

x sanggup tgk yg baju belang2.. itu macam pun ada?

GematriA™ said...

fesyen tutup kepala dr hujan mungkin..


Translate