(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

WHO THE HELL IS SALLEH GREGOR SAMSA



By  Sic Fallacy     8/18/2010 09:08:00 PM    Categories,,, 
Time ber'blogwalking tadi saia terperasan, ramai blog ada entry mengenai mangkuk bertingkat ini, di mana tertera nama Salleh Gregor Samsa. Nampak macam nama orang putih.. tapi SALLEH? hahaha.. wattahell.. Part Samsa itu, lagi sangat karut. Kamon lah lembu, kalau betul teda mahu puasa, letak lah nama Siva kah, Maniam kah.. kan lagi mulia?!

Siap mahu ajak geng nurrakka dia, buat movement dan bunuh diri ramai-ramai pasal protes untuk teda mahu puasa dan mengikuti ajaran agama yang dianuti MAKBAPAK mereka. Tapi, di padang dekat Amcorp Mall? Hahahaha.. lagi kelakar. Pergi lah buat jauh-jauh. Batu Caves paling sesuai untuk kamu semua. Itu pun kalau beranilah kamu mahu bunuh diri ramai-ramai, kerana bagi saia, tahun 2015 itu sangat lama. Pasti dalam time itu, kamu akan berfikir dan menyesal.

SAIA CABAR KAMU!!
Tapikan, bila baca sekali lagi, saia terasa semacam kamu buat lawak saja..

ehehehehehe..




klik gambar untuk tumbesaran


Nota: Jangan berani menaip, dan hanya bersembunyi di belakang Fesbuk kamu itu. Eh? kenapa ke dua-dua blog kamu teda lagi sudah? hahahaha..

oh, ada lagi.. ini untuk kamu..



Hahahaha




E.N.D


About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

5 comments:

neyra shazeyra said...

eh blog dia takde da? hikhik tukar url kot. kawan2 salleh yg komen2 tu in my fb friendlist. oh mereka sangat2 radikal.

GematriA™ said...

tutup sudah kali. takut lh itu. bkn radikal lh dear, ini pengaruh bdk2 baru mw baligh, maw cari publisiti murahan

neyra shazeyra said...

baru nak baligh apa semua sebaya kamu je sepet. 25 , 26 taun semua. and most of them mmg kawan pon . kenal la jugak. hahahaha. tp mmg diorg ta puasa pon. but salleh is the worst since his mom dead la. dia jadi gitu apesal ntah

GematriA™ said...

better he died,just like his mom. long road to ruins. lagi lama hidup,lagi banyak dosa dan kekufuran dilakukannya.

neyra shazeyra said...

yes my dear. betul tu. teruk sangat dia ni. ape dia pk pon ntah la. ish ish. da lama hidup agaknya sampai cipta hari kiamat sendiri? dah cukup amla ibadat mungkin?


Translate