(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

AND THE AWARD GOES TO...



By  Sic Fallacy     10/06/2010 10:01:00 PM    Categories,, 


Uiks.. Uiks.. terima AWARD ?Award yang di'terbang-melayang'kan khas dari Negeri Dibawah Bayu. Trimas Mama JnJ " Carangkulina "..



..

Syarat Award.

  • Bagi siapa sahaja yang menerima award ni , diharuskan memberikan/tag kepada lima orang lagi

  • Selepas itu , si penerima award harus meletakkan link-link berikut di blog/entry masing-masing.


1. Ana Rozi Zali

2. Abu Luqman

3. Gee

4. MamaJnJ

5. GematriA™

  • Sebelum kamurang letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 , link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya . Selepas itu , masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5 . ok ? ya. Tapi kamurang semua kena jujur dan adil ye dalam menjalankannya . Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul , maka jumlah backlink yang dia akan dapat ialah :-

Posisi 5 : jumlah backlink = 5
Posisi 4 : jumlah backlink = 25
Posisi 3 : jumlah backlink = 125
Posisi 2 : jumlah backlink = 625
Posisi 1 : jumlah backlink = 3,125

  • Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953 ,125 backlink dan keuntungannya . Blog kamurang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada yang meng'klik' link ke blog korang .

  • Selain mengeratkan persahabatan antara blogger , award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog kamurang .

Baiklah, terus ke next step..

Tag kepada 5 orang kawan lagi..

Mr. Curly

Ms. Panadol

Jue Busuk

Dya Adriza

Budu Siam



Ting! Siap..
Wakakaka.. copy&paste dari Carangkulina.
" Sory Mama..aku lg ndada idea mo tulis-tulis. Huhuhu "









E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

9 comments:

dya adriza said...

Ohoo cam susah je.. anyway tq.. nanti saya wat k ^^

GematriA™ said...

copy & paste jak. lalalala..

Mama JnJ said...

wah..cian juga kamu kan cam busy pula semalam tu g ofis lagi balik..anyway timakasih banyak sebab sudi terima award dari sa....yang teramat biasa ini..echewahh kunu..
bah yalah..
cau cincau
kamu ingatkah kah cerita carang kulina tu..dia sebenarnya puteri yg menyamar sebagai lelaki untuk mencari kekasihnya..cam cerita MULAN, tapi Mulan ganti bapanya. best tu cerita CK walaupun kin paning adeehh...huahuahua..

GematriA™ said...

hahahaha.. ingat lh. kerana CK saia dapat A dari cikgu sastera dlu. Ba.. sama jak sm mulan sm CK.

jue said...

nk muntah kt cni jap..uwwekkk...

GematriA™ said...

Jue Busuk: Cis.. bersihkan semula cepat.

jue said...

xnk la bersih kn..sakit tgn..bersih sendri la

GematriA™ said...

Jue Busuk: huh..anak dara kna rajin, bersih.. ish..

jue said...

hehehehee....


Translate