(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[MENTAL TORTURE] ROZMEY TERUS MENGGILABy  Sic Fallacy     10/27/2010 11:28:00 AM    Categories,,, 
Teda ubah seperti orang " gila-isim " Rozmey dan 2Alam yang kunun'nya filem terbaik selepas 40 tahun walaupun, selepas filem tersebut ditayangkan pada Malam FFM23 yang lalu boleh dikatakan ramai wartawan yang menontonnya berpendapat filem tersebut sebagai SAMPAH!

Beberapa rakan blogger yang diberi peluang untuk menonton filem tersebut juga memberi komen yang sama, melalui twitter.

* screenshot dibawah adalah milik Oh!Bulan *

Dan ini pula, status oleh Rozmey yang saia teda faham gaya pemakaian, fesyen rambut dan cara pemikiran kepala otak'nya.


Saia sebenarnya teda kisah dengan sesiapa pun yang ingin membantu industri filem negara pun, tetapi, kerana "cakap besar " dan " rasa diri sendiri saja yang betul " yang ada dalam diri Rozmey ini yang membuatkan saia begitu " muak ". Tambahan pula, dia mengaku filem ini adalah " filem terbaik abad ini "

Paling saia berfikir, logik kah diletakkan gambar sendiri dengan gaya " tak boleh blah " siap dengan bowl tie di poster filem? Dan paling kelakar menurut kata kawan saia yang turut menonton tayangan perdana tersebut, masa awal pembukaan cerita, ada Rozmey dangan kerusi terbang!
Hahahahaha.. kau memang sedang syok sendiri wahai Rozmey! Mengapa kau teda ber'lakon juga dalam filem tu? Jadi hero dalam filem sendiri, macam si pengarah muda atau pun si hero tua yang baru jadi pengarah itu? lagi senang jika maw mengaut seberapa anugerah dalam dalam FFM akan datang!

Mungkin, ini adalah strategi Rozmey, untuk menarik penonton. Dengan membiarkan semua ter'tanya-tanya mengenai filem yang saia kira menjurus kepada cerita lucah ini. So, secara automatik, kita memper'bodoh'kan diri dan ter'jebak untuk menghabisakan wang demi menonton filem seBODOH filem 2 Alam.

Apa yang pastinya, saia menyokong kata OHBULAN filem 2 Alam ini boleh jadi
" Joke Of The Year! "


Hahahahaha..

Kepada sesiapa yang ingin merasa apa yang kamurang ingin rasa seperti yang selalu Rozmey dok cakap dalam Kosmo! yang teda habis asik promote filem ini, sila kamurang rasa sendiri pada November 18hb 2010 nanti.Nota: Owh, saia teda akan ter'jebak ya. Kerana saia teda suka menonton filem meLAYU. Seriously. Jika diberi ticket secara percuma juga saia akan menolak'nya mentah-mentah.

I'm Sorry..

Bwahahahahaha..
E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

neyra shazeyra said...

he is one of my followers heeeeee

GematriA™ said...

neyra: ?? bwahahahaha.. deymm..

neyra shazeyra said...

hahahah and untill nw idk y he follow me hahaha


Translate