(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

QUOTE OF THE DAY ( edisi Cik Panadol )



By  Sic Fallacy     10/22/2010 11:42:00 PM    Categories,,, 

Baiklah, entry ini sangat aneh. Kerana " Quote Of The Day " bukanlah keluar dari mulut mana-mana artis yang terkenal. Tapi datang dari seorang blogger yang sentiasa sihat tanpa diserang oleh sebarang penyakit berjangkit, iaitu Cik Panadol. Kamurang boleh ke belog beliau di SINI.



"Ianya seperti Johnny Deep dok telanjang depan aku dan merelakan diri untuk dirogol oleh aku tapi aku dok tengok je tanpa ada perasaan .Dan leh suh dia pakai baju balik sambil cakap "Tutup wak...Aurat awak nampak tu...". Atau umpama Rozita Che Wan telanjang mengangkang depan korang, tapi korang takat tengok je!! Usik sikit pun tak..."



Ehehehe. Pan, sory lah.. Wa ambil quote lu dari entry latest yang wa baca dalam belog lu ini. Seriously, bagi saia, quote ini sangat serious shit menarik.


Ini adalah Cik Panadol yang gebu gebas!


Nota: Hahahaha.. kamurang teda suka?
uishh.. lantak.
Ini belog saia.


Diam-diam sudey!









E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

8 comments:

Fuziani JSR said...

Quote tu mmg nampak gila-gila tapi i like it... ada maksud tersirat sekali dgn sindiran pedas...

GematriA™ said...

Fuziani: bah.. penuh dgn maksud2 nya. hahahaha.. jgn lupa p blognya. sa letak link blog ia tu sudah..

cik panadol said...

haha gem...lu curik qoute wa ye...cet!!!

GematriA™ said...

Cik Panadol: ehehehe..wa ambil ja. siap link sama pic lu bagai wa benamkan dlm belog wa.. cakap trimas skrg cepat.. cepat..

gnesop.com said...

ini ker cik panadol?
oo kenal cik panadol yer...

GematriA™ said...

gnesop[dot]com: bah.. kenal gitu2 jak bah.. dr belog jua..

cik panadol said...

ya ya...trimas-trimas bah...ni wat membuatkan wa bersemangat nk menghasilkan quote-quote yg lebih 'bermutu tinggi' hahaha

GematriA™ said...

cik panadol: bwahahahaha..bagus2.. ada quote terbaik, wa benamkan dlm belog mengaruk wa ini..


Translate