(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

QUOTE OF THE DAY ( edisi tudung ekspress )



By  Sic Fallacy     10/18/2010 12:42:00 AM    Categories,,, 

Datang dari mulut penyanyi otai wanita Malaysia, Sharifah Aini atau lebih dikenali dengan panggilan Kak Pah.


Bak kata Bro. Nara;
" Statement Of The Year! "


Yes, indeed Bro. Nara. Setuju sangat.





" Sebenarnya Kak Pah pakai tudung ni sebab Kak Pah sakit gigi. Sebab tak mahu nampakkan gusi Kak Pah ni bengkak, jadi Kak Pah pakailah tudung. Tapi, kalau tanya bila Kak Pah betul-betul akan pakai tudung, Kak Pah tak boleh nak jawab. "



Sumber: Beautiful Nara.




Nota: Fuh.. mengucap panjang saia bila baca ini dalam BeautifulNara.

Boleh kah semacam ini?

Hukum Tuhan diperlaku sebegini.

Deymmm.













E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

~SukEMakAn~ said...

hoho
bley plak ye kan
bia lama sket saket gg tu
baru pakai tudung lama sket

GematriA™ said...

SukEMakan: hahahaha..itu lah pasal nya. Mazhab mana lh agaknya yang dia ni ikut? haih~

Fuziani JSR said...

Sebentar tadi tunjuk kat mak kerana dia peminat sejati Kak Pah... mula mak mcm x percaya tapi kemudian dia kata... "Sebab itu Allah mengharamakan wanita membuka aurat sb dia rasa bangga bila org nengok.. nanti lupa terus hukum Allah".
Semoga Allah bukakan hati Kak Pah sebelum malaikat maut datang bertandang...

Fuziani JSR said...

Adakah patut... pakai tudung semata-mata nak tutup pipi bengkak!!! Selalunya perempuan ni lupa bahawa mereka akan kelihatan cantik, ayu dan sopan dengan bertudung... dan yang penting, Allah menyuruh wanita itu menutup aurat..

GematriA™ said...

Fuziani JSR: really? Emm..setuju. ini lh susahnya hidup pabila hukum Tuhan dipermain, perlekeh. Percakapan dari orang yang bijak buat hukum sendiri.

Entry ini bukan utk memalukan siapa2, sekadar berkongsi sebagai ingatan kita pada masa depan.

btw, thanks singgah, follow blog saia yang merapu, meraban, huduh dan sandi ini.

sedutzone said...

saya pakai seluar pasal "anu" saya saket... nak tutup "anu" saya pasai tue saya pakai seluar...

GematriA™ said...

sedutzone: bwahahahaha..lucah sungguh!


Translate