(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

QUOTE OF THE DAY ( versi Adam Lambert )



By  Sic Fallacy     10/16/2010 06:26:00 PM    Categories,,, 
...

KETEPIKAN isu kontroversi mahupun ‘sensualitinya’ kerana dia datang dengan satu misi iaitu menyanyi dan berkonsert.

Malah ada perkara yang lebih hebat untuk memperkatakan mengenai Adam Lambert Glamnation Tour Live in Malaysia 2010, yang berlangsung di Stadium Putra, Bukit Jalil, Khamis lalu.

‘SUPERB.’ itulah perkataan paling tepat untuk memperkatakan mengenai persembahan jejaka bernama Adam Mitchel Lambert, 28. Selama satu setengah jam di pentas, rasanya tidak salah langsung apabila juri American Idol, Paula Abdul, memilih, memuji dan tergila-gilakan auranya itu.

Sedar dia bukan objek seks, Adam muncul dengan gaya sopan dan berhemah. Dia tidak perlu membuka baju seperti mana yang pernah dilakukan artis kita sendiri, malah sedar dia membuat persembahan di negara orang Timur.


Berjaket labuh dilengkapi topi klasik berbulu, Lambert muncul di pentas kira-kira jam 9.10 malam, sekali gus membuka tirai persembahan dengan lagu Voodoo.

Sekali pandang, penyanyi berimej ‘flamboyan’ ini kelihatan seperti Boy George namun dalam versi rocker. Ada kalanya pula imejnya nampak seperti mendiang Elvis Presley.

......

Laporan selebihnya di sini >> http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/VokalterbaikAdamLambert/Article/index_html


Sumber: Harian Metro







Nota Kaki: Tia perlu mention sepa artis tersebut!










E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

4 comments:

WAHIDA ALIAS said...

macam gempakk je konsert die ni

GematriA™ said...

Wawa: ba.. gempak gilak. sayanglh,tia blh join time konsert tu

Mama JnJ said...

ko tia pigi..tapi lapuranmu ni macam ko ada pigi..hehe..ko minat bah dia ini kan?
suaranya buli tahan jua..

GematriA™ said...

Mama JnJ; mmg aku tia pigi, tapi kwn2 ku yg pigi, asik ja cerita pasal ini.. terus jak ku tulis entry. hahaha.
mmg ba. suara dia mmg ku suka. masa American Idol, klu buli ku sms mo undi, mmg ku undi ja dia. huhuhuhu


Translate