(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

SECRET.. FINALLY REVEALED.



By  Sic Fallacy     10/05/2010 11:56:00 PM    Categories,,,, 
Baiklah, seperti yang dijanjikan dalam entry rahsia saia semalam. Hari ini saia akan tunaikan janji untuk kastaw rahsia..

jeng.. jeng.. jeng..
( ini bunyi sound effect )

" Justin Bieber adalah lelaki tua berusia 51 tahun yang gila seks! "


Wakakakakaka..



Justin Bieber sebenarnya adalah Michael Cote, berusia 51 tahun yang perna ditangkap kerana mencabul kanak-kanak atau " pedofilia ".


+ Powered by Youtube +

...

Tapi..

Berita ini tipu jak.. Coz bila diperhati betul-betul, sumber berita bukanlah dari CNN.. Tapi ONN. Singkatan daripada Onion News Network. ONN sebenarnya online fake news network yang ditubuhkan pada 2007 oleh sepasukan manusia yang teda punya kerja kali.

ONN ini terkenal dengan berita yang mereka parodi'kan dan keadaan sesuatu berita tersebut nampak begitu realistik serta boleh membuatkan kamurang mempercayai berita tersebut.



Nota: Deymmm..

i wonder.

what will be happen pada si Jastin Bibir if this crap adalah benar?

















E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

6 comments:

neyra shazeyra said...

tau lama dah ahahha

Mama JnJ said...

hehe..ada2 jak ko ni..cian justin bibir

Nsyzwni said...

wani tak caye pun cter ni cz dorg bole manipulate kiter kan . so . depends pada org la nk caye ke tak :P
kesian justin . tak abis2 ngna isu !

GematriA™ said...

Nsyzwni: ehehehe.. ini fake news ja. saja mo kenakan org lain.

Mama JnJ: ehehehe.. aku seserious mungkin utk buat entry ini ba.

Neyra: ehehehe.. alangkah teruja nya dunia ini jika ianya adalah benar!

neyra shazeyra said...

yes dear. geli ko JB ni suara mcm miley. ahahha

GematriA™ said...

neyra: bwahahaha.


Translate