(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

25 THINGS YOU DONT KNOW ABOUT GematriA™



By  Sic Fallacy     11/14/2010 10:38:00 PM    Categories,,, 

Adessss..penat hari ni membanting tulang empat kerat sedari jam 6am tadi..dan bertambah penat bila dapat tahu Dya Adriza menge'tag saia untuk memerah otak untuk memikirkan 25 perkara tentang diri sendiri. Huhuhu..25 jak? kenapa teda 100? 1000? bwahahahaha..

Adesss... 25? kejap lh... maw fikir ni...
iskk...

#1- sering disalah anggap sebagai Shinchan, kerana memiliki kening yang tebal. Ciskek sungguh.

#2- dilahirkan dengan mata yang kecil.. eh.. sepet. oh! kerana ini, ramai urang speaking mandarin dengan saia. haih~ nasib baik faham.

#3- meminati seni, lebih-lebih lagi dalam bidang seni foto. dan saia juga boleh melukis,menulis sajak. hahahaha.. gila seni sungguh.

#4- sangat gila dengan gadget. Oh! obses nya saia terhadap handphone!

#5- memiliki kamera SLR pertama ketika berusia 19 tahun. Jenama Canon siri EOS300.

#6- selalu diganggu oleh para lelaki gay. Ini sungguh buat saia pening. Mengapakah?

#7- memiliki deria ke-6. * sungguh ni! saia teda tipu *

#8- sangat meminati warna hitam. huhuhu..hitam itu menawan ya anak-anak!

#9- saia rabun dan sangat berlagak untuk teda pakai cermin mata atau contact lense.. baiklah cik dya adriza.. fact #9, bertukar! huhuhu

#10- berambut spike dari azali. no wonder kawan-kawan panggil " Pacak " oh! lucahnya..

#11- dulu, saia seorang kamus bergerak, kerana sering menggunakan ayat kamus yang jarang digunakan oleh urang lain. Jadi, penyusunan ayat sangat tunggang terbalik.

#12- ini paling pelik, saia seorang pemalu. betul ni.. dan bila saia malu, warna pipi saia berubah menjadi warna pink! Yak! yak! betul bah ni. nda tipu ni..

#13- perna menjadi guru sandaran di kolej sendiri ketika berusia 19tahun. bayangkan lah! bagaimana saia mengajar kawan-kawan seusia dan yang lebih tua.. huhuhuhu.

#14- cinta pertama? Ermm.. diayat oleh gadis itu sendiri. Oh! malunya.. * siap ber'tanya, kalau pegang pipi pempuan buli mengandungkah? adesss..

#15- kurang mendengar lagu-lagu artis Malaysia, lebih-lebih lagi lagu meLAYU yang mendayu-dayu. Oh! tidak.

#16- meminati hal paranormal, setelah banyak kali mengalaminya.

#17- menyimpan angan-angan untuk menjadi ahli forensik. Ini minat gilak.. tapi teda rezeki mw kerja sana masi..

#18- pemain bola keranjang dan perna mewakili sekolah,dan kolej, walaupun memiliki ketinggian yang amat menyedihkan.

#19- pemilik studio fotografi bersama kawan baik. seorang perasan macho, seorang pandai ber'jalan kucing dan seorang gila camwhore. huhuhuhu.. kamurang kawan saia yang best!

#20- hanya pandai menulis dengan menggunakan tangan kiri, dan sangat mahir menggunakan tangan kanan bila makan. Ehehehehe.

#21- sangat benci pada mereka yang berlagak dengan kamera DSLR yang dibeli dengan duit PTPTN dan digantungkan dileher walaupun sedang mengusung beg kamera bersama-samanya ketika itu. Deymmmm!

#22- teda perna mempunyai akaun FACEBOOK. Jadi!kamurang..sila jangan tanya apa email atau nama saia dalam facebook!

#23- tegas, garang dan ber'dedikasi bila bekerja. Tapi, kenapa diaurang teda takut sama saia? Malah diaurang buli tersenyum-senyum masi? Ciss...

#24- mempunyai 2 urang abang, 1 urang kakak, dan 1 urang adik.. Ehehehehe..tahu saia anak yang ke berapa?

#25- sangat susah untuk sakit.. tapi terlampau susah untuk pulih bila sakit. Pelik sungguh.

Bwahahahaha.. 25! siap! hanya memerlukan 25minute untuk membongkar 25 rahsia tentang diri sendiri ini.

Eh? macam berterabur pula susunan 25 ini?

Iskk..

Biarkan lah eh.. Asalkan 25 cukup..

Lalalalalala..

Ermm.. sepa lah yang mahu di'tag ni?

Oh! Sepa-sepa jak boleh menge'tag diri sendiri bila baca entry ini..


Ehehehehe..




















E.N.D


About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

13 comments:

dya adriza said...

tukar no.9!! x adil!!

neyra shazeyra said...

hahaha

GematriA™ said...

dya: Oh! 9 itu fakta..



Neyra: huh..tawa pl makcik..

Mama JnJ said...

ada jua persamaan ngan aku..cam seni2, cumanya seni foto nda ku pandai ni men tekan2 jak, apatah lagi kamera teda
owh keningmu tebal jua :-P

neyra shazeyra said...

pakcik nice la jawab tag heee

GematriA™ said...

Mama JnJ: ehehehe.. seni itu indah
Bah.. tebal bah ni..
antara mata sama kening, lagi urang nmpak kening ku dl dari mata. cis.


Neyra: ehehehe..makcik! macehhh...

neyra shazeyra said...

pakcik gilA :p

GematriA™ said...

Makcik: Cisdel!

neyra shazeyra said...

heeee nanti buat tag 50 pulak kekekeke

GematriA™ said...

Neyra: buli ja.. ada 25 ni sudah...so tmbah lg 25.. jadi 50. 2 entry lh tapi!

neyra shazeyra said...

hahahaha mana aciiiii

Mama JnJ said...

kikiki..mata sipit a..anakku lelaki gitulah matanya sipit, keningnya tebal jua cam aku cuma jauh sikit dari mata
cuba ko post luk gambarmu, mana tau aku kenal hehe

GematriA™ said...

Neyra: ahahahaha.. aci d kedainya bah! kenapa mw cari aci pl tu?

MamaJnJ: adesss.. mama, suri na aku lg nda suka mo post2 gambar sendiri d blog ni. eh? kenalkah ko sama ku ni?


Translate