(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ COMMUNITY SERVICEBy  Sic Fallacy     11/06/2010 04:02:00 PM    Categories,,, 
Ini adalah " Entry Khidmat Masyarakat " terbitan Belog ๑۩۞۩๑ In Secret Love We Drown ๑۩۞۩๑™ atas rasa tanggungjawab terhadap masyarakat sekeliling dan menggunakan belog serta internet sebagai medium untuk menyebarkan maklumat.Dimana, seorang ibu berusia 36 tahun dari Kampung Tehel, Bemban, Jasin, Melaka mendapati, anak gadis sulung'nya berusia 16 tahun, Shahara Fujie Mohd Nasir tidak pulang ke rumah sebaik keluar sekitar jam 05:00pm, Oktober 25th lalu,dan dipercayai dilarikan oleh seorang pemuda yang berasal dari Indonesia, yang merupakan kenalan gadis tersebut.

Menurut ibunya, kali terakhir anaknya ( Shahara Fujie ) dilihat menaiki motorsikal dengan berpakaian baju T berwarna hijau dan seluar sukan berwarna hitam,mempunyai ketinggian 155cm, berat 54kg dan rambut ikal paras bahu.

Walau bagaimanapun, motorsikal yang dinaiki Shahara Fujie telahpun dijumpai di tepi sebuah jalan, ketika kerja-kerja pencarian dilakukan.

Menurut Ketua Penyelia Pembela Barisan Nasional Melaka, Amir Hamzah berkata pihaknya telah melakukan pelbagai cara untuk membantu Sharifah dan setakat semalam ( November 5th 2010 ), tiada rekod menunjukkan Shahara Fujie keluar dari negara ini secara sah.

Orang ramai yang mempunyai maklumat diminta menghubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Jasin di talian 06-5292222 atau Balai Polis Jasin 06-5291224 atau mana-mana balai polis berdekatan.E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

No comments:


Translate