(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ PREVIEW ] SATU LAGI FILEM LUCAH BUATAN MALAYSIABy  Sic Fallacy     11/03/2010 05:19:00 PM    Categories,,, 

Sebuah lagi filem " SAMPAH " arahan pengarah " syok sendiri " selepas 2 Alam dan Rozmey Jusmate menanti untuk ditayangkan selepas beberapa kali tertangguh akibat scene melampau yang teda melepasi piawaian LPF.

" ... Dalam Botol " yang sudah selesai menjalani proses pasca-produksi bakal ditayangkan pada 10 Februari 2011 empat hari sebelum Hari Kekasih (Valentine's Day).


Menurut Raja Azmi, bukanlah niatnya untuk mengagung-agungkan atau berbangga dengan hari tersebut, sebaliknya tarikh itu hanyalah kebetulan yang dikeluarkan oleh Skim Wajib Tayang (SWT).

"Secara kebetulan saja, tarikh tayangan yang diberikan oleh SWT hampir dengan tarikh Hari Kekasih. Bukan saya hendak berbangga atau mengagung-agungkan sambutan hari tersebut yang jelas sekali bertentangan dengan ajaran Islam.

"Cuma, sebagai penerbit saya melihat keadaan itu sebagai satu strategi promosi yang baik bagi menguar-uarkan filem saya kepada khalayak,"

katanya.

Selepas perancangan awalnya untuk menayangkan filem itu kepada umum pada Julai dan September lalu tidak kesampaian, dia akhirnya boleh menarik nafas lega dan cukup teruja menantikan tarikh tayangan filem itu kelak.

Tambah Raja Azmi, keterujaannya menantikan filem itu ditayangkan adalah kerana niat dan matlamatnya untuk memberi kesedaran kepada golongan homoseksual.

"Memang saya galakkan orang ramai terutamanya golongan homoseksual untuk menonton filem ini supaya mereka akan dapat mesej dan pengajaran yang cuba saya sampaikan.

"Semoga filem ini dapat memberi kesedaran kepada golongan terbabit untuk balik ke pangkal jalan. Itu saja niat saya,"

katanya.

Pada minggu lalu, akhbar dalam talian The New York Times turut melaporkan kontroversi filem itu yang berjaya melepasi Lembaga Penapisan Filem (LPF) di sebalik isu homoseksual yang dipaparkan.


Filem arahan Khir Rahman itu dibintangi oleh Arja Lee, Wan Raja, Diana Danielle ( oh! mengapakah? ), Normah Damanhuri, Fauziah Ahmad Daud, Jalil Hamid dan ramai lagi dan diklasifikasikan untuk tontonan 18 tahun ke atas.
Nota: Trimas Raja Azmi dan Rozmey Jusmate kerana mengeluarkan Filem Lucah dalam industri perfileman Malaysia.

Moga-moga nama negara akan menjadi sebutan dunia dan di'ingati.

So, diharapkan kamurang boleh membawa Maria Ozawa, atau Ariel Peterporn, paling " Cap Ayam " pun Asia Carrera untuk berlakon filem lucah terbaru arahan kamurang.

Kalau ada diaurang ini, SUMPAH saia akan pigi tonton diwayang!
Huhuhuhuhu..E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

Nasir Bravo said...

hahaha~~~tahniah Malysia~~sudah maju setapak lagi~~

GematriA™ said...

Nasir Bravo: bwahahahaha.. upacan paling cemerlang utk Malaysia.

Fuziani JSR said...

Buduh om gilo'on... diurang ni mo kana kasi buang sana goyun bah!!! biar kana simpad buayo...

GematriA™ said...

Fuziani: hahahaha.. bah. mimang kejam lah koini.

neyra shazeyra said...

hmmm tera ada? aishhh maria pon comel

siti fatimah said...

erk, nak sebut tajuk filem die pon ragu2, ape lagi nak g tengok -.-

GematriA™ said...

siti: bwahahaha..


Translate