(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

AND THE AWARD GOES TO..



By  Sic Fallacy     12/27/2010 11:07:00 PM    Categories,, 
Ehem.. Ehem..
Dapat award dari Cik Datin Dya Adriza.

Trimas Cik Datin..



Tapi..
Seperti biasa, sebelum ambil award, kenalah jawab soalan ya!



Apa pendapat tentang blog pemberi award ini?
Blognya sangat biru. Ada cerita personal, info-info menarik

Tempat yang paling nak lawat? 
Guatemala. Kerana teda perna taw bagaimana tempatnya. 
Tambahan baru tahu ada tempat nama Guatemala.
Kamurang tahukah dimana?

3 perkara tentang diri anda....
1. Sepet
2. Suka kamera
3. Suka pusing-pusing cincin di jari.

tag 5 orang untuk terima award ni.... 

Sila kamurang terima ini award.
Jika teda maw melihat saia merajuk di sana siring tangga..
Ini adalah UGUTAN.
Bwahahahaha..
























Babai.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

6 comments:

cik panadol said...

wah! iras-iras minah indon!
fire...fire....fire....!!

waaaaa kecik ati wa....sob sob...

eRza farEeha said...

wahh..gema maw merajuk??

GematriA™ said...

cik panadol: alalalala..pan.
merajuklh jua sana?
ehehehehe..minah indonesia pun ok juga bah..
lalalalala..




erza fraeeha: bahh.. maw merajuk sana siring tangga.. tahu!

dya adriza said...

wajib? merajuk? haha sesuai sgt.. lelaki horror sweet2 sengal.. yup.. mmg sesuai..

GematriA™ said...

dya adriza: wek.. jeles lh tu..

Mama JnJ said...

macik ni datang kolek award yg nda tau bila kan dibuat huaaa...bunga2 telur untuk adikku kawin lum siap lagi neil..matai no aku tu, due date 1 week bfore wedding 29jan..tulah mengakun2 jak membuat, ingatkan kunu tangan tu masih bermuscle cam time bujang, masa pregnant ni suka betul kebas adehh, jadinya amat selow


Translate