(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

AWARD KURANG KEJAM 2010



By  Sic Fallacy     12/29/2010 11:18:00 PM    Categories,, 
Huhuhu..
Macam badut jak tajuk entry..
Ini biasa berlaku apabila otak kurang aktif dikala cuaca sejuk.
Maaf lah..

Baiklah.
Award ini diterima dari blogger biru a.k.a Datin Dya Adriza.
Ya.
Beginilah cara untuk mencari rahsia peribadi seseorang blogger

Bwahahahahaha..



1. apa nama blog serta kenapa pilih nama tu?

๑۩۞۩๑ In Secret Love We Drown ๑۩۞۩๑™

 Sebenarnya ini tajuk lagu seja. Ambil penuh-penuh dari album kumpulan favourite saia, Cradle Of Filth. Perna dengar? Kelik sini lah.

2. blog favourite anda yang selalu anda terjah?
Teda yang selalu. Biasanya jika ada masa terluang, saia akan ke belog-belog yang saia follow. Kadangkala ada komen-komen. Ada masa, saia jadi silent reader seja.


3.kenapa suka blog dia?
Pembetulan: diaurang!
Sebab sukalah.Apalah guna saia follow jika ndada yang special dalam belog diaurang itu.

4. apa yang anda suka pasal diri anda?
Erk?
Huhuhuhu..
Rambut mungkin?

5. tag 2 orang blogger untuk award ni.
2 seja?
Hmmm..

Mangsa 2urang itu ialah:

Si dia ini dan ini

Hahahaha..

Seperti biasa, kamu diWAJIBkan untuk menerima award ini, tanpa ada sebarang bantahan.















Sila tunggu tag paling kejam tahun 2010 selepas ini!
Pulang dulu ya!
Babai

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

2 comments:

Mama JnJ said...

lalalalalalalalala...


tenkiu-tenkiu

lalalalalalaa
pehal pun kamu mimang kijam sama aku

lalalalala

GematriA™ said...

mama:
bwahahahahaha
( sebut: mimang saia kijam! )


Translate