(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA's™ PROUDLY PRESENTS..



By  Sic Fallacy     12/05/2010 07:54:00 PM    Categories,,, 
LADY GAGAL MALAYSIA!!
Oh! Shit! 







Selepas Alyah Gaga, satu urang lagi makhluk ingin meniru untuk menjadi Lady Gaga.
Adessss.. Mengapakah? Mengapa teda ditiru cara pakaian urang lain?
Tambahan pula, dengan ke'padat'an tubuh kamu sebegitu rupa, membuatkan saia mahu..
...
...


Bwahahahahahaha..






Nota kaki: This shit is my very worst nightmare..
Tolong jangan datang ke dalam mimpi saia..atau..saia akan boikot..teda maw tidur.
Huhuhuhuhu...














E.N.D 
..of the world!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

9 comments:

Ain Zulaikha said...

hahahaha uih memang sesuai sangat ni..

GematriA™ said...

Ain Zulaikha: Erk? Bwahahahahaha..
Betul.. sangatttttt lah sesuai'nya!

neyra shazeyra said...

always merapu dia ni

GematriA™ said...

Malcik: muahahahaha..
baca ini: http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2010/12/5/mstar_hiburan/20101204110429&sec=mstar_hiburan

neyra shazeyra said...

baca ahad lepas kat dalam pancaindera. dia asek gelak wartawan call tanya pasal ni. pastu gurau2 suruh wartawan bg url blog2 yg kutuk dia sbb dia nak baca hahaha

GematriA™ said...

Neyra: gurau lah? kasi kutuk kaw2 baru lh nanges. then kuar statement bilang: " saia mahu bersara dari dunia seni! " hahahahahaha

neyra shazeyra said...

tapi tak bersara2. ahahahhaha siap ade pembaca antar email ke surat ntah suruh dia insaf pakai tudung. tua sudah ni

GematriA™ said...

Neyra: ahahahahaha.. dasat betul surat itu. klu nda terasa masi.. nda taw lh..

neyra shazeyra said...

td dlm TV ade pasal dia. kat TV9 rasanya. hahhahahah dia pnya jawapan asek sama je. perghhhh buruk la dressup baju robot kaler pink tu gila...


Translate