(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GHOST] WINCHESTER MYSTERY HOUSEBy  Sic Fallacy     12/12/2010 12:00:00 AM    Categories,, 

Winchester Mystery House, merupakan mansion house bagi keluarga Winchester yang dimiliki sepenuhnya oleh Sarah Winchester. Dilaporkan, Winchester Mystery House ini adalah antara mansion house tercantik di San Jose, California. Tetapi,Kemistetiannya bukanlah cantik semata-mata, malahan rumah ini dikatakan BERHANTU.

Ia telah disahkan oleh pengkaji Paranormal tentang kewujudan entitiy misteri di rumah itu.

 


Keistimewaan rumah ini boleh juga dilihat dari segi rekaan dalaman'nya. Dimana rekaan rumah ini mirip sebuah taman laluan sesat ( maze ) yang kononnya direka untuk menghalang roh mereka di situ dari keluar dari rumah itu apabla mereka ( ahli keluarga Winchester ) meninggal kelak.Memulakan pembinaannya dari tahun 1884, Winchester Mystery House dianggarkan bernilai ratusan juta dollar US. Lebih 160 bilik dibina, termasuk 40 bilik tidur, 2 buah ruang untuk berdansa yang dilengkapi dengan 10ribu buah tingkap, 17 serombong asap, 47 tempat pemanas, 2 bilik bawah tanah, dan 3 lif. Walaupun begitu banyak fasiliti'nya dilaporkan mereka yang melawat mansion house ini tetap akan ter'sesat.
Disebabkan itu, pihak berwajib telah melantik beberapa tourist guide yang mahir kedudukan jalan sekitar rumah tersebut bagi mengelakkan mereka yang datang melancong daripada menjadi mangsa Winchester Mystery House yang penuh kemisterian ini.

Potert menunjukkan Sarah WinchesterIdea untuk entry ini adalah datang dari Kyle E, ex-college mate yang ada adik yang sangat cun.
Bwahahaha..
Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri..

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

1 comment:

neyra shazeyra said...

ehem nak menyewa la hahaha


Translate