(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

HANTU DISAMAN KEKASIH!



By  Sic Fallacy     12/04/2010 12:27:00 AM    Categories,,, 
Cinta'nya dibalas dengan SAMAN!

Seronok apabila terbaca di web MediaMalaya mengenai Mantan Permaisuri Agong; Siti Aisyah Abd. Rahman memfailkan saman terhadap pencari masalah hantu, Uncle [SICK]ess, atau nama betul'nya Syed Abdullah Hussein Al-Attas serta bapak'nya, atas tuduhan mendedahkan maklumat sulit Baginda melalui blog Syed Abdullah yang sangat-sangat memualkan INI.

Ehehehehe..

Kita tunggu seja dan tinguk d blog dia, apa yang dia akan cakap tentang hal ini. Agak-agak mahu cakap besar lagi masi?
Atau akan ada entry merayu memohon maaf supaya saman ditarik semula?

Oh! ini lah.. Mahu di cari hantu, teda lah dijumpai.. So, cari masalah seja lah.. 
Hey! ini boleh bikin dia jadi terkenal semula tahu!


Sumber: Media Malaya


Syed Abdullah dengan gaya Rozmey Jusmate! Coolio!!




Nota Kaki: Dollah, pandai buat, pandai lah kau tanggung!

















E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

neyra shazeyra said...

hahahahha semua update pasal ni. mati lah dia

Mama JnJ said...

duii kasian juga dia tu..
itu gambar betulkah itu??

GematriA™ said...

Neyra: biar.. biar dia rasa. dia aibkan mantan permaisuri.. kita berpakat aibkandia pula.
bwahahahaha..


Mama: ehehehe..itu gambal lama nya tu. klu nda salah, itu time dia kena tangkap pasal menyamar polis tu kali.

neyra shazeyra said...

aah kan. kdg2 ter fikir siti aisyah tak malu ke diaibkan mcm tu. perghhhh rupanya dia hot gak pasal ni hahaha

zazaw said...

suma dah stok cerita pasal ni je.
habisslahhhhh

GematriA™ said...

Neyra:ehehehehe..nasiblh dia ada perasaan masi..



Zazaw: muahahahaha.. biarkan dia rasa malu pula..

neyra shazeyra said...

itu la pasal


Translate