(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

KONTEST BLOG TERKEMAS



By  Sic Fallacy     12/18/2010 12:49:00 AM    Categories,,, 
Ades..
Ditag oleh Dya Adriza untuk join Kontest Blog Terkemas anjuran rakan blogger, Hana dan Fyza.
Serba salah jadinya samada maw join atau sebaliknya. Gara-gara belog ber'hantu' saia ini dirasakan sungguh sandi.
Haih~
Tapi tiapa'lah..
Demi untuk teda mengecilkan hati Dya yang tag ini, saia join ok!
Ikhlas ni tahu!



Baiklah. 
Seperti biasa, setiap kontest mesti ada syarat'nya.
Dan ini adalah syarat-syarat untuk Kontest Blog Terkemas;

  1. Follow blog Hanna and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
 Seterusnya adalah senarai mangsa untuk di'tag..
Dan mereka yang ber'tuah adalah..



Kepada kamurang yang limpas di belog saia dan teringin untuk join.
Ya silakan ambil banner di atas ok!


















Ya udah..
Malas maw tekan-tekan keyboard ni.
Mata kepedihan sudah..
Jari jemari pun kelihatan sangat senget.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

thnks tag nis

(:

all the best yee

Mama JnJ said...

ko memanglah...sengaja kan mengetag aku..di atas-ata lagi nama tu, tiapa..ada lori ada bas...lain kali pasti kubalas :-P

terima kasih..nanti kubuat kalu masih belum sampai 1000 org, mo p tinguk kawin di kg ni, balik2 merefresh udah ni, line betul2 teruk..atukoii

Mama JnJ said...

sudah tutup lebih 1000 org sudah..mybe next time ;-(


Translate