(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

SAIA BENCI SAMA DIA INI !



By  Sic Fallacy     12/06/2010 12:08:00 AM    Categories,,,, 
Bukan di theme park seja. Malah di funfair atau apa jua majlis, shopping complex sekali pun.
Kalau ada ini, mesti saia akan menyuruk ketakutan seperti tikus bila ternampak kucing limpas depan'nya..

Hahahaha..

Serious.
Semua gara-gara saia kecil dulu.
Ada sebuah cerita tentang makhluk ini.
(Itu time tinguk guna VCR tahu! guna tape)

Haih~
Tension betul..

Walaupun saia tahu itu hanya cerita.
Tapi sangat membuatkan saia gerun.
Sehingga sekarang, teda tahu di mana silapnya ke'lelaki'an saia, bila terserempak dengan makhluk ini, serta merta saia jadi kecut perut.

Jadi, sangat-sangatlah saia ber'harap jangan'lah kamurang mahu mengajak saia ke sana.

Kerana..
Saia takut sama dia ini....


....

dan semua berpunca dari..

+ Powered by Youtube +







Nota kaki: Saia sangat menyalahkan Along saia. Kerana dia yang membeli tape cerita ini.
Badut sungguh!
Huh!

















E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

14 comments:

eRza farEeha said...

haha..
jom g theme park..huhu

neyra shazeyra said...

HAHAHA comel

siti fatimah said...

ehhh saya pernah menjerit dekat mall sebab takot dengan die
die kacau2, makin die kacau bila die tau saya takot dengan dia !
damn -,0 malu kot ! semua pandang ;(

cik panadol said...

haha wa pon takot benda ni....!!
belon juga wa takot!

dya adriza said...

hahahahaha! baru nk ajak lepak funfair.. adehh.. =.="

ni dah sahih ada coulrophobia nih keh3..

GematriA™ said...

eRza farEeha: Huhuhu.. tia mo. p lh erza 1urang ni..

siti fatimah: Bwahahahaha..

Cik Panadol Gebu: Bwahahahaha.. takut belon jua? lu lg galahit dari wa.

dya adriza: huhuhuhuhu.. nanti2 lh kita p.
Eh? coulrophobia? hoyeahh.. br tw maksudnya..

GematriA™ said...

Neyra: hahahaha.. comel? sepa lh yg comel tu?

neyra shazeyra said...

badut tu =.=

GematriA™ said...

Neyra: cisdel!

neyra shazeyra said...

comel mcm kamu kalau kita letak hidung merah ahahhaa

GematriA™ said...

neyra: huh. jahat makcik ni!

neyra shazeyra said...

nanti malam clown dtg cari. ok? teman tido

n!da said...

badut sungguh. hahha. kelakar la.. ^^

GematriA™ said...

neyra: boikot. ndamaw tidur..
huh.





n!da: huhuhuhuhu..
badut kan?


Translate