(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

SAIA BUDAK BARU BELAJAR..



By  Sic Fallacy     12/24/2010 02:02:00 AM    Categories,,, 
Hari ni saia ber'silent reader' di beberapa belog.
Dan kebanyakkan belog yang saia baca sangat menarik perhatian.
Kelakar. Sedih. Semua ada..

Tapi..

Ada beberapa belog itu, saia perlu scroll down jauh ke bawah.. 
baru jumpa entry.
Apa ada diatasnya?
oh.
Terlalu banyak widget, iklan dan sebagainya.
Ya. Saia tahu itu belog kamu..
Apalah salahnya diletakkan widget segala itu di kiri-kanan belog?
Kan lagi menarik!

Belum kira lagi yang menulis dengan bahasa SMS.
Adesss.. baca 2,3kali baru faham.
Kadang-kadang baca 4,5kali pun nda boleh faham masi.
Maaf. Saia urang tua dan teda faham dengan bahasa kamurang wahai urang muda..
Tedakah kamu kasian pada golongan seperti kami?
Ehehehehehe..

Ada lagi..

Ada sestengah belog itu, entrynya sangat menarik, tapi bila part saia maw comment?
Terus ja " Huh! badut betul!!maw comment kena password juga?.. 
Langsung nda jadi meng'comment.

Haa. yang ini lagi menarik..
Yang selalu tinggalkan link di kotak jerit ( shoutbox ) itu.
Saia faham ada sesetengah tu, just tinggalakan link untuk saia menjengah ke belog kamu, untuk uptraffic'lah kununnya.
Ada juga yang gatal tangan letak link iklan yang disertainya.. 
Huh. Mahu dapatkan wang secara mudah di sini?
Maaf..
Teda klik secara percuma di sini ok!


Maaf'lah.
Saia tahu, belog saia juga mengarut.
Tapi ini hanyalah pandangan peribadi seja.
Jangan terasa hati!





Nota: Saia juga masih newbie dalam ber'blog ini.
Dan memerlukan pandangan dari mereka yang ber'gelar otai dalam dunia blogging.
Kerana teguran, boleh membawa kejayaan dan kesempurnaan tahu!


















Happy Blogging.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

13 comments:

neyra shazeyra said...

agree semua di atas. errr.....belog saya tidak ada widge pelik2 di atas kan? ahahaha

n!da said...

hehehe. xpe kritikan itu perlu.
kdg2 kte rase kte suke bende tu.
tp kte xtau org laen suke ke tidak.
dgn kritikan baru kte tau.

tegur bende yg betol.
ape salahnye. kan? hehe

Mama JnJ said...

blog saia..ada kali ciri2 gitu hehehee

dya adriza said...

blog saya la tu.. nway, entry best!

GematriA™ said...

neyra: ehehehehe..blm ada lg yg pelik2 tu.

nida: ehehehe..tp ni hanya pandangan seja..

Mama: bkn lah..ndada berkaitan.

dya driza: uks? mana? mana?


belog kamurang ialah sangat best!

neyra shazeyra said...

lagu dah buang kan? hahahaha :p

eRza farEeha said...

go go gema..heheh

GematriA™ said...

neyra: ehehehehe..tapi lagu itusangat best tahu!




erza fareeha: twink.. twink..

dya malas nak sign in~ said...

psst.. pinjam link entry ni ek. tq~

GematriA™ said...

pemalas yang malas sign in: huh.. malas betul.
ambil jak..
jan malu2..

neyra shazeyra said...

ala...letak ja lagu kamu komen2 bising2 jua. wek

GematriA™ said...

neyra: muahahahaha..

Mama JnJ said...

hehe..
neil kalu ni ko fhm ka?

ku bc sma en3mu yg lum g ku bc
atukuiii..
anak2 sekarang ni..ndataulah macik mo kata apa, sedangkan aku pun gitu jua hehe


Translate