(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

TAG MAKAN-MAKAN



By  Sic Fallacy     12/19/2010 01:14:00 AM    Categories,,, 
 Uinnaaa..tag pasal makan-makan?
Tag yang agak kejam ini datang dari Cik Kenityangsukamakanpizza a.k.a erza Fareeha. Dengan bertemakan " makan untuk kenyang " saia akan menjawab Tag Makan-makan ini.

 
Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
- nasi goreng cili padi kedai Awe Kelate yang sangat superb pedas!
-  kari ayam buatan mummy saia yang paling best in the world.
- mee goreng mamak yang kering kontang.

Jenis air apa yang korang paling suka?
- panas
- sejuk gila.

Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
 Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?

- Malay
- Western
- Chinese

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
 - nasi goreng ikan bilis
- megi goreng

Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
- semahal tiket perjalanan AirAsia sehala untuk pulang ke kampung halaman, kedai makan itu terletaknya di Food Court Berjaya Time Square.

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
- Restoran Tanpa Nama, Serdang. 
- Segala makanan diaurang yang pedas-pedas sangat!

Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak
Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.

- Ayam
- Kambing
- Burung puyuh

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
- Mc Donalds
- Saia makan BigMc, sidia makan Chicken Mc Deluxe

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
- Claypot & Sizzling
- kerana sidia terlalu takut tinguk saia bila makan sizzling ditambah dengan cili yang sangat banyak.

Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
- Segala jenis masakan yang berunsurkan ayam.

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
- laksa

Menu raya yang paling disukai.
- nasi impit
- kuah kacang
- rendang ayam

Jajan/ cekedes yang korang suka
- Roller coaster
- twisties
- super ring.
Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
- Kari ayam
- nasi lemak

Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
- nasi goreng cili padi. Buatan diri sendiri. 
Huhuhu

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
- Pizza Hawaiian Chicken + Stuffed crust

Sila tagged 5 orang dan PAKSA mereka buat taggedi ini..
- Mama Budak Carangkulina
- Dya Adriza
- Mr. Curly Keli
- Cik Panadol Gebu
- Cigu Fuziani JSR







Nota:Haiyo..
Tag yang sungguh membuatkan perut berasa lapar..













Babai.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

eRza farEeha said...

hahahha...blnje mkn kt restoran tanpa nama kt serdang 2..hehe

dya adriza said...

wah!! sedapnya sate dlm gmbar tu. btw, tq tag =) nanti saya buat.

em sori lmbt respon. smlm nk komen tp tenet sgt slow smpai x leh nk loading.

lg 1, ada 2 tag utk join GA & Contest.x paksa, rasa nk join buat la k ^^

1. http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-kelip-kelip-kehidupan.html

2. http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/cindai-boutiqe-1st-giveaway.html

GematriA™ said...

erza kenit: ehehehehe.. jom2..



Dya adriza: bah.. bah..
ambil itu tag ok.

hmm...
nnt ada masa bikin tu 2 tag..


Translate