(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

5 SECONDS LATER..



By  Sic Fallacy     1/07/2011 11:22:00 PM    Categories,, 
Assalamualaikum..
Adess..
Hari ini paling memenatkan..
Dengan kaki yang terjengket-jengket masih..
Saia gagahkan diri untuk memanjat tangga, berjalan ke sana ke sini..

Baru sekarang dapat bergolek-golek di atas tilam yang empuk..
Fuh..
Nikmatnya..

Baiklah..
Entry ini just maw share sama kamurang, 1 gambar yang akan membuatkan kamurang menutup mata ataupun menjerit OMG! beramai-ramai.

AMARAN:Gambar mengandungi unsur yang menakutkan.
Sila lihat dengan risiko sendiri. 

..

..

..

..

..

..

..

..

..



Gambar ini dirakamkan 5saat selepas pengebom berani mati, meletupkan dirinya.























Bring Your Own Bomb!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

adwafarahin said...

ngeri!!!

Anisa Hang Tuah said...

okei sgt ngeri & takut
:|

neyra shazeyra said...

peha tu sedap kalau kita panggang

GematriA™ said...

adwafarahin: huhuhuhu

Anisa: hahahaha.. belum ngeri lagi bah ni..
ada byk ni gambar begini masi..

Neyra: huh.. asik jak teringat makanan makcik ni!

neyra shazeyra said...

nyum3,,,, makan tu perlu haha

dya adriza said...

biarkan. diorang mazhab lain..

n!da said...

oi. hendea tu bole pandang je tangan die yg da xde rupe tu. hoiiii. takotnyeee


Translate