(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

ALL SEEING EYE DI MIDVALLEY?



By  Sic Fallacy     1/17/2011 01:21:00 AM    Categories,,, 
Asslamualaikum.
Terkejut bila menerima email dari rakan sekerja.


Tentang wujudnya " All Seeing Eye " didalam peta laluan sekitar pusat membeli belah Midvalley.
Ianya sangat ketara jika dilihat dalam Google Maps.


 
Untuk makluman, bangunan asal di tapak pusat membeli belah tersebut adalah bangunan APCO Worldwide, pusat consultant Yahudi.
APCO Worldwide pernah menjadi isu hangat setelah Kerajaan Malaysia membayar rm70 juta untuk menggunakan khidmat APCO.
Dan APCO Worldwide masih lagi wujud di Midvalley, dan berkongsi bangunan bersama MindTeam SB, di Suite 21.01 The Garden South Tower, MidValley City.

Apakah punca mereka berkongsi bangunan?


Sumber: EMAIL

++

Oh! Pernah kamurang terfikir tentang logo midvalley?

 
Apa yang kamurang lihat?




Adakah semua yang berlaku ini satu kebetulan atau .. ?















FIKIR..

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

2 comments:

neyra shazeyra said...

baru nak msg kat chatbox suruh update hahahahha skali seminit lepas tu dah update

GematriA™ said...

neyra: bwahahahaha..
lambat.
itu pun ada member yg forwardkn email ni.
dari mana sumber, nda taw lh.


Translate