(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL



By  Sic Fallacy     1/18/2011 11:34:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Adess..
Terasa bagai mahu humban notbuk ini keluar sana lepas menjelajah belog Mama Budak ini.


Kijam ko mama..
Tedakah ko kasian sama aku disini..

Baiklah.
Untuk teda mengecilkan hati "makcik kesayangan" di sana, saia memaksa diri untuk menjoin contest Si Gadis Bermata Coklat ini.

Oh, setiap contest misti ada syarat-syaratnya ok!
1. Menjadi follower blog Gadis Bermata Coklat
2. Letak banner contest di sidebar sepanjang contest dan pautkan ke blog tersebut
3. Buat entri mengenai contest dan berikan idea hadiah yang diingini sekiranya memenangi RM100 dengan ayat yang simple.
4. Tag 5 lagi kawan blogger untuk menyertai contest ini.
5. Tarikh tutup penyertaan : 1 MAC 2011

 
Dengan rasa malu, saia mempertaruhkan gambar ini.


..Kalau saia menang rm100, saia mahu bayar bil streamyx..



5 mangsa seterusnya untuk dipaksa join contest ini adalah; 

Semua nama-nama diatas, sila mem-WAJIB-kan diri untuk join contest ini.
Ingat.
Ini satu ugutan.

Muahahahahaha..




















DONE

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

16 comments:

neyra shazeyra said...

nice pic

GematriA™ said...

neyra: *twink.. twink.. *

eRza farEeha said...

adess....
wajib ke??nk kne carik fmbo dl ni..ehehe

GematriA™ said...

eRza farEeha: waaaaajib!
bwahahahahaha..

tia said...

good luck! ;)

Mama JnJ said...

ganas hai tumhara, jangan dihumban bah, kalu rusak na sia2 jak menang rm100 tu buss..
ok gmbr mu atu wang semoga berjaya

p/s cepat ko buat aaa..
bagus2..sila alert ngan entri contest2 gua, koz namamu tidakkan lari dari list gua muahahha

dya adriza said...

adehh..bab edit2 pic ni yg den lomah nih. err..apa kata tolong edit pic sy? kalau mng, kita share la 50/50. amacam? hahaha..

bte tq. adehh.. (garu2 dagu)

GematriA™ said...

tia: ehehehehe..
trimas.


MamaJnJ: erk?
ingat aa..
akan kubalas semua itu.
bwahahahaha..


Dya: sila perah otak ya!
bwahahahahaha..
* gelak jahat *

apisv2 said...

waw nice edit;D

GematriA™ said...

apisv2: huhuhuhu..
trimas bro.

MISS WHATEVER said...

aik..........
u yang mana ek.
hehe

GematriA™ said...

miss whatever: sila ke link sini: http://insecretlovewedrown.blogspot.com/2011/01/gematria-special-entry-2011.html


ehehehe..

siti fatimah said...

haha hey , jangan men ugut2 la :) xbaik oouhh.. btw , tq join contest :) good luck !

GematriA™ said...

siti fatimah: ehehehe..ugut itu seni~
wah..
trimas cik penganjur..

MISS WHATEVER said...

ok.. i dah view dah link tu n dah komen dah.. jangan baca je tau komen i tu. buat sekali tau. tata.. hikhik

GematriA™ said...

Miss whatever: ehehehe..
MMg ada dlm draft sudah ni. TUnggu masa jak. Huhu


Translate