(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ SPECIAL ENTRY 2011



By  Sic Fallacy     1/09/2011 12:01:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Sewaktu membelek-belek komen-komen yang belum dibalas, saia terbaca satu komen yang terselit dengan pesanan. Mengingatkan JANJI saia kepada seorang blogger, Mama JnJ untuk merevealkan diri dalam blog ini.

sreenshot dari entry INI.

" Lembu berpegang pada tali, Manusia berpegang pada janji.. "

Jadi, entry khas ini adalah ditujukan kepada, Mama Budak Carangkulina a.k.a Mama JnJ.

  Mama, ini gambarku.
Diambil ketika pulang dari kerja di Genting Highlands.
Maaf. Ini gambar lama. Dan, terdapat kebluran dalam gambar, di'shoot secara amatur oleh Rextonexphobia.
Huhuhuhu..



Ehem.. Ehem..

Baiklah.
Hanya entry ini seja akan disertakan engan gambar sendiri.
Jangan ko mengada maw request lagi MamaJnJ!




Nota: Malu..
Kerana saia bukanlah sehensem Mr. Curly atau Ben Ashaari mahupun HentakBelipat,.
















OVER

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

12 comments:

neyra shazeyra said...

GAMBAR LAMA!!!!

tettt.... gambar baru takde? keekkekee

GematriA™ said...

neyra: teda.
Huhuhuhu.
sangat teda minat utk bergambar..

Mama JnJ said...

hak hak hak...ko mention n bubuh komen makcik di sini..memanglah ko ni kan..btw, gambar lama tida diterima, sebab 2011, musti gambar baru, bilang ari tu mo tuka style rambut kan?
lagipula, gambar kamu blur dan jauh..heheeee..
tapi kombinasi hitam putih dalam gambar ini menarik kurasa...
ok aku udah kenal kamu neil
tima kasih aaaaaa

p/s; rambut ala ariel okeh, sila cuba lagiew

GematriA™ said...

mama:huhuhu..
bah.
gmbar 2011 blm lg di'shoot..
uishh..malu sbnr mw shoot gambar sendiri.

Mama JnJ said...

tida apa, kami follower ISLWD akan nunggu jua rambut gaya itew

moga mimpi yg indah2 hehe

Fuziani JSR said...

Uiii naaa... nampak juga suda urangnya biarpun gambar lama... atuk boh gia gaman... ohinsom boh gia...hihihi

GematriA™ said...

fuzjee: ahaks! trimas cegu..
gambar lama ni..

dya adriza said...

model kereta o_O..

MISS WHATEVER said...

yuhu!!! nak gambar u yang clear bolee laaa.. plzzzzz.. :)

GematriA™ said...

Miss whatever: ahaks! Nant taw. Ada dlm draft..mw suprise publish!hahaha

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

...salam gema

bah 2011 sudah....
jan lupa :P

LemonFx said...

Salam kenal.. camna nk mention dalam blog?


Translate