(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

TRUE L.O.V.E - MASIH WUJUDKAH PADA ZAMAN SEKARANG?



By  Sic Fallacy     1/29/2011 10:52:00 PM    Categories,,,, 
Assalamualaikum.
Fuh.
Menahan airmata bila singgah di RotiKaya dan membaca entry ini.
Chris Medina, salah seorang peserta America Idol, telah membuktikan yang true love masih lagi wujud dan relevan pada zaman sekarang ini.

 Chris Medina with Juliana Ramos before the accident

Beliau yang bertunang dengan Juliana Ramos, sejak dua tahun lalu kini setia menemani dan menjaga tunangnya yang mengalami kerosakan otak yang teruk akibat kemalangan pada tahun 2009.

* Halakan cursor kamurang ke SINI untuk berita lengkap *


Chris Medina, American Idol Audition
+ Powered by Youtube +

“ What kind of guy would I be if I walked out when she needs me the most ” 
– Chris Medina.

Sumber: RotiKaya 



Nota kaki: Kisah cinta begini sangat menarik perhatian bukan?
Err.. Ada mana-mana lelaki yang setia begini di Malaysia?















1 L.O.V.E

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

9 comments:

neyra shazeyra said...

kamu setia? :P

eRza farEeha said...

gema da ad pilihan ati ye..hehe

GematriA™ said...

neyra: insyaallah..



erza fareeha: uiks..
no comment!
bwahahahaha

tengkorakemas said...

pergh..terharu baca ayat tu..memang setia betul..

Fuziani JSR said...

Cadang mo juga komen merapu tapi takut kena lempang pula....
Nice entry.... hati akak tersentuh dan akak percaya.... ramai lagi lelaki di Malaysia yg akan setia seperti itu.... insyALLAH..

GematriA™ said...

tengkorakemas: ehehehe.. susah ni klu kita mo ucapkan ayat begini di Malaysia.



Fuziani: bah.. sila komen merapu jak bah..ndada kubising2..
bah.. InsyaAllah, ada lelaki begini di Malaysia.

dya adriza said...

dan sy pun sgt berharap bakal suami saya dari spesies lelaki mcm ni..

GematriA™ said...

dya adriza: insyaallah akan ketemu nanti jua.
kamu seorang yg baik, Allah akan menganugerahkan yg terbaik utk kamu satu hari nanti.

neyra shazeyra said...

:))


Translate