(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

QUOTE OF THE DAY ( versi style rambut )



By  Sic Fallacy     2/13/2011 12:58:00 AM     
Assalamualaikum.
Lawak gilak bila baca article tentang Donald Trump yang berbangga dengan hairstyle miliknya.
Siap mengaku lagi, fesyen rambutnya adalah The Most Famous Hair In America!
Bwahahahaha..



Apapun, sangat respect pada beliau ini, kerana tanpa rasa malu malu mem'backup rambut beliau sendiri dari terus di"bahan" oleh kaki kaki bahan diseluruh dunia.

Quote Of The Day;

"I think I am pretty vain. I am. I mean, I think the look is very important. It is my hair. I guess it is [the most famous hair in America]. I can tell you, somebody said why don't you just give yourself a crew cut or shave it or something?

"So it is my hair. And I'll have friends - I had a friend come up to my office recently - I hadn't seen him since high school. He walks up to my office. He weighed 100 pounds too much. He was bald as a - you have no idea, big glasses and a cigar. I said, 'What the hell happened to you?'So it is my hair. I'm very happy."

Tapi tedakah kamurang terfikir, mereka yang berambut macam lawak gila comel mesti kaya dan memiliki isteri yang sangat hot bukan?

Sumber: CNN



Nota kaki: Amerika ada Donald Trump, kita di Malaysia ada Che Rozmey!
Memang style!
Hahahaha..




Nota kecil: deymm... entry apakah ini?

Nota makin kecil: trimas Incik Himawari kerana meminjamkan lappy beliau, hilang gian maw tekan tekan keyboard.
Huhuhu..
















Proud Of My Hairstyle!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

tengkorakemas said...

mcm mana hairstyle ko bro?mcm Danny ke?hehe

GematriA™ said...

Tengkorakemas:miahahaha..
Rambutku mcm biasa jak.. Aku ada bikin entry pasal rambut ni,pasal janji sudah sm mama carangkulina tu. Hahaha..special entry ada gmbr aku sndri..maw pilih date yg sesuai utk publishkn.. Kira ekslusif lah.. Haha

dya adriza said...

saya berbangga dgn dr rozmey!


Translate