(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

ADA APA DENGAN MIERA LIYANA?



By  Sic Fallacy     3/20/2011 11:25:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Masa ber'blogwalking tadi, boleh dikatakan hampir semua rakan-rakan blogger ada entry pasal Miera Liyana.

Paling menarik, bila diurang sertakan sama gambar yang sangat kontroversi.
Miera Liyana juga berjaya mengucapkan " Quote Of The Day " yang sungguh rare! apabila ditanya oleh wartawan sebuah rancangan hiburan mengenai pakaian tersebut.

" Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan, "


Dibawah adalah gambar beliau memakai pakaian yang sangat kontroversi itu!
Enjoice!
Amaran: sila sediakan tisu untuk mengelakkan sebarang tumpahan segala cecair di atas lantai!
Muahahahaha.

* kelik untuk pembesaran bak johan! *

Nota kaki: alahai..
macam-macam lah perangai artis sekarang.
Tapikan, sepalah Miera Liyana ni?
Adesss..












KEEP BLEEDING YOUR NOSE!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

4 comments:

intan.maisarah said...

..siapa tu?

GematriA™ said...

intan.maisarah: entah!

Annis Suzana said...

nmpk sket je?? ptt dy jwb.. ttp sket je.. aish... tp xknl gak dy ni...

neyra shazeyra said...

“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” - statement bodoh Miera Leyana.

http://www.mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=%2F2011%2F3%2F20%2Fmstar_hiburan%2F20110319123256&sec=mstar_hiburan


Translate