(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

OH! MEDIA FM - MUZIK TANPA HENTI, HIBURAN MASA KINIBy  Sic Fallacy     3/03/2011 12:26:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Oh!Media Network kini maju selangkah lagi dengan terwujudnya Oh! Media FM.
Siaran radio online yang boleh didengari sejak February 28th 2011 ini telah pun berjaya menarik beratus pendengar walaupun masih diperingkat beta.Dengan tagline " Muzik Tanpa Henti Hiburan Masa Kini " Oh!Media FM dijangka akan dilancarkan secara rasmi sebelum atau pada March 10th 2011 manakala laman rasmi Oh!Media FM juga dijangka akan dilancarkan bagi membolehkan para pendengar untuk berinteraksi atau meng'request lagu.

Untuk sementara, Oh!Media FM boleh didengari di laman rasmi Oh! Media Network, di SINI. Atau bagi yang ingin mendengar melalui CDN Player, boleh download plugin Autoshape di SINI. Dan cara yang paling mudah, menurut blogger, Neyra Shazeyra, download file INI dan Oh!Media FM boleh didengari melalui iTunes atau Winamp kamurang.

Laman facebook Oh!Media FM diwujudkan untuk kamurang berinteraksi dengan pendengar lain atau dj-dj yang bertugas mengikut jadual, kelik SINI.Jadi? Apa yang kamurang tunggu lagi?
Jom layan Oh! Media FM!!
 Sumber dari:


Nota kaki: Untuk yang belum tahu, Oh! Media Network adalah kelahiran semula Scukz.com yang pernah menjadi fenomena sedikit masa lalu.


Nota kaki lagi: Tahniah Khai dan Oh! Media Crew.E.N.D

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

2 comments:

neyra shazeyra said...

NAMA SALAH!!!! grrrrrr.NEYRA SHAZEYRA lah. huh! mencikkkk mok!

GematriA™ said...

Neyra: UPDATED!! puas hati?
huh.


Translate