(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ TUTORIAL ] CARA MENG'KANTOI'KAN HUBUNGAN ORANG DENGAN FACEBOOK



By  Sic Fallacy     3/31/2011 12:06:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Baiklah.
Ini adalah tutorial yang SANGAT KEJAM!.
Tapi, ianya cuma sebagai pengajaran.
Lebih-lebih lagi kepada mereka yang bergelar suami, isteri atau pun pasangan bercinta.

Oh ya!
Untuk menjayakan tutorial ini, kamurang kena adalah akaun Facebook, ok!
Jom, kita mulakan..

Mula-mula, cari dulu mangsa untuk dikantoikan melalui chatroom ( ym, meebo, etc )
Chattinglah dengan ayat yang menawan lagi mengghairahkan..
jangan lupa uploadkan avatar kamurang dengan gaya yang mampu berdarahkan hidung
huhuhu.
Cuba dapatkan e-mail mangsa kamurang itu.
Then, printscreenkan conversation tersebut.

.
Dapat? 
Kemudian, cari akaun facebook'nya dengan email tersebut dan lihat pada relationship status'nya.


Kirimkan printscreen converstion kamurang tadi kepada pasangan mangsa yang kamurang ingin kantoikan itu!

Bwahahaha..


Yang pasti, akan terjadi pertembungan EPIC kedua-dua pasangan tadi kemudiannya!

 Best bukan?!



Selamat mencuba!


UPDATED: Kamurang mahu yang lagi kejam?
Halakan cursor kamurang ke SINI untuk ke belog Cik Intan LoveyDoveyDoo yang super-duper-kejam!



Nota kaki kejam: Ehehehehe.. Cubalah.
Tapi jangan sesekali kamurang menyebut nama dan belog saia sebagai batu api pula ya!














KAN.TOI

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

Lovesucks said...

Hui... siap gmbr dgn chatlog... perghh.. xleh elak dah :P

**rasa kekok lak sebab suma widget ko kat sebelah kiri..hahah...aku rasa mcm aku kidal lak. Susun atur widget pun ada kidal2 :P***

GematriA™ said...

Lovesucks: bwahahaha.. mmg terus ja kantoi.

**bah..mmg ni aku kidal sbnarnya, jadi kenalah setting widgets semuaku humban ke kiri. Miahahaha**

neyra shazeyra said...

ur blog on my list for network blogger by denaihati. check kat blog ok :p


Translate