(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

5 BLOG PALING KERAP DILAWATI 2011



By  Sic Fallacy     4/01/2011 06:02:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Eh, eh.. terbaca pula sesuatu yang menarik di belog Budak Gumuk ini tadi.
Tentang projek dari DenaiHati.com yang kaya dengan contest. Caranya mudah. Cuma kamurang buat entry khas bertajuk " 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 " dengan menyenaraikan 5 blog yang kamurang selalu lawati sepanjang 2011. Dan juga kamurang senaraikan 10 rakan blogger kamurang jika mahu dirang menyertai projek ini bersama.

Tujuan projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda. Network Blogger ini akan sangat diperlukan pada waktu-waktu tertentu seperti membantu teman blogger menang contest seperti Bantu Blogger Jadi No. 1 ( Rujuk: Sini )

Aisey.. terlupa..
Trimas Cik Neyra Shazeyra, kerana menge'list'kan belog bodoh saia ni sebagai " 5 blog paling kerap dilawati 2011 " kamu!

Baiklah.. sini disenaraikan 5 blog paling kerap dilawati 2011 saia.
( Yang tiba-tiba jadi Blog Santai sejak April 1st. Entah kenapalah.. )


Blog Serius ni saia terjumpa secara kemalangan ( accidently ) time tu gila cari info pasal Freemason dan Illuminati. Ada juga info yang saia temui disini. Dan banyak juga perkataan-perkataan baru yang pelik dan aneh boleh didapati dalam setiap entry beliau.



Hahaha..ini bukan tiru Neyra Shazeyra ok! Blog ni 1st time saia menjejakkan kaki, selepas jumpa website beliau yang terdahulu sebelum Oh!Media Network, iaitu scukz.com. Memang layanlah blog si kembar Neyra Shazeyra ni. Dan kerana beliaulah saia cuba untuk join dunia blogging ni, cuma saia ndada idea yang bagus untuk dititipkan. 



Baiklah. Blog ni sebenarnya baru setahun saia jumpa. Kadang-kadang singgah kesini jua. Datang sini pun pasal time blogwalking di blog rakan-rakan lain semestinya terjumpa link untuk ke website tuan penaja projek ni.

Blog budak gumuk ni selalulah saia melimpas jua. Kadang-kadang gedik maw comment. Namun lebih senang elebihnya sebagai silentreader. Kali pertama baca, saia memecahkan rekord sendiri bila berjaya membaca latest entry sampailah ke entry beliau yang sulung. Hahaha.. teruk kena bahan sama kawan-kawan tauk!

Blog isteri dan ibu kepada 3 orang anak ni memang kerap saia lawati. Ber'taglinekan bagai aiskrim, memang sedap kehidupan Kak Kujie seperti yang diceritakan semua dalam blog beliau. Ada sedih, kelakar, gembira dan berbagai-bagai lagi perasaan tersimpan didalam blog ni. Eh, kadang-kadang terselit info yang berguna pula jua.

Siap sudah!
Jadi, itulah senarai 5 blog paling kerap saia lawati 2011.
Tapikan, banyak sebenarnya..
So, main baling dadulah untuk maw pilih mana blog yang maw saia senaraikan.
Ini sungguh konflik tauk!

Dan 10 rakan blogger untuk join sama projek ni?
Oh~
Saia bukan seorang yang popular, jadi pada sepa yang datang ke belog ni, silalah join
Ada banyak kebaikan kalau join benda-benda macam ni tauk!



















JOOMLA JOIN!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

15 comments:

neyra shazeyra said...

first baca, budak gumuk? grrrr... mau kena tampar ka apa?

pastu baca: Trimas Cik Neyra Shazeyra, kerana menge'list'kan belog bodoh saia ni sebagai " 5 blog paling kerap dilawati 2011 " kamu!

terus tak jadi nak marah sebab panggil gumuk. HAHAHHAHAHAHA (padahal dia lg gumuk! yes!!!)


p/s: memecahkan rekord sendiri bila berjaya membaca latest entry sampailah ke entry beliau yang sulung ---> yeke?? AHHAHAHAHAHA

GematriA™ said...

Neyra: cis!

Hahaha..

apa?
babyeyra.blogspot.com?

neyra shazeyra said...

dang! jangan disebut url lama tu. wakkakakakak tampa nanti!

GematriA™ said...

Neyra: hahaha..
Gotcha!
Oh~ sungguh babydoll's nama url itu!

neyra shazeyra said...

wakakaak macam baby doll sucker punch ka? HAHAHAHHA yes!! sangat comel bukan?

GematriA™ said...

Babyeyra: duinnaaaa..
bukan2..

neyra shazeyra said...

yes.katakan saja iya. HAHAHAH bluerkk

GematriA™ said...

Neyra: nanana..mana mungkin kamu secantik babydoll itu.
bagaimana klu se'babydoll ini? > http://insecretlovewedrown.blogspot.com/2010/08/foetus-of-new-day-kicking.html

hahaha

neyra shazeyra said...

cis! buruk sangat lah! grrr

Mama JnJ said...

teda blog saia...


mamabudak merajuk buuekkk!!

GematriA™ said...

Mama JnJ: Merajuk?
ehehehe..

Bah. jgn ni ko merajuk.
Malu ditinguk anak2mu nnt.

Kujie said...

nampak comel je header putih kak jie kat backgroud hitam ni..

terimakasih ye

kak jie nak minta maaf, kadang2 tak sempat nak jengok2 - selain sebagai blogger, hidup online pun sedap juga....

Mama JnJ said...

hahaha..bukan durang pedulik pun..asyik berlekat sama bapa durang jak tu..apa2 pun yg kubuat tedalah durang amik tau kecuali mau minta buat susu sajja ayooo

GematriA™ said...

Kak Kujie: ehehe..
terimakasih juga kerana kak jie sudi dtg sini.


Mama JnJ: hahaha..
kasian bah dirimu.
ok ja klu gitu, walau hnya utk buat susu..adalh dipandang jua ko.

dya adriza said...

ok blog saya xd dlm senarai.. fine T_T


Translate