(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ SPECIAL ENTRY 2011 ( edisi caner nak comment dalam entry belog ini )



By  Sic Fallacy     4/13/2011 05:47:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Memandangkan ramai yang meninggalkan message dalam kotak jerit saia bilang diurang teda boleh maw comment dalam sesuatu entry di dalam belog saia yang merapu ini.  Siap ada yang tanya memang belog ni teda boleh commentkah? Dan banyak lagi persoalan yang merujuk kepada aktiviti meng'comment dalam belog saia ini. Rakan blogger yang paling latest bertanyakan soalan tentang comment ini adalah Cegu Kelas Sains; Puan. Fantastic Ajane. Kelik sini untuk ke belog beliau. 


Jadi, kepada Cegu F.A dan rakan-rakan blogger yang lain, entry ini di'publish'kan khas kepada kamurang, Cara-cara untuk tinggalkan comment dalam entry belog merapu ini.

Belog ini mengamalkan " pop-up comment box "
dimana, bila kamurang kelik yang ini;

atau
kelik yang ini;


 Akan muncul satu kotak kecil sebegini;

 

Naa..Sekarang kamurang boleh comment sudah..
Senang bukan?

Nota kecil: setiap gambar boleh di'kelik, untuk memberikan imej yang lebih jelas.


Nota: Eh.. Mudah betul entry ni?
Ini kerana saia teda boleh pun langsung membuka mata, 
untuk melihat apa yang sebenarnya saia buat ini.
















#okthxbai

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

11 comments:

jue said...

npk sgt ni tmpt berhantu sbb tu la org nk komen pun xtau kt mane..hahaha

FA said...

ooo sa nampak suda... hehehhe mata rabun ba x perasan tu 'pulse of maggots'.. wah siap buat entry.. TQ k..:)

tengkorakemas said...

semudah abc saje komen di blog ini?

bro, taukah man u menang?glory glory man united

bro, boleh ke jadi right back mcm john o shea? :D

echaRierie said...

yeahhh dpt komen sdh..
haha..=D

GematriA™ said...

Jue: Elehh.. belog dia lagi..
banyak lipas..
lalala

GematriA™ said...

FA: ehehe.. bah..
teruslah comment-comment d belog sa..

GematriA™ said...

Tengkorakemas: hahaha..
bukan jak ABC..
123..
Alif, Ba, Ta juga.



* Eh? menangkah? Yes! aku nda dpt tinguk itu game bro..
hujan sini..
biasalah kan, jika hujan.
piring astro sangat mudah sakit bila hujan tauk!

GematriA™ said...

echaRierie: amboi..
tawa dia ni!

ehehe..selamat dtg ke belog merapu saia!

neyra shazeyra said...

bagus2 hahaha

GematriA™ said...

Neyra: Gumuk!
lalalala

Mama JnJ said...

kecik bah tu 'pulse of the maggots' tu..aku pun dulu tercari-cari jua..




sori a kalau ada komenku yang kurang menyenangkan...


mamabudak
:-P


Translate