(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ SPECIAL ENTRY 2011 ( edisi promote belog )



By  Sic Fallacy     4/11/2011 01:51:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Entry ni cuma maw promote belog seorang rakan yang ingin mewarnai dunia ber'blogging.
Sebenarnya, beliau ni baru jak saia kenal, melalui seorang lagi rakan lama.

GematriA mempersembahkan..

 
* printscreen belog beliau *

Menggunakan nama pena Jalel Ben Aman, dengan jujur beliau meluahkan hasrat pada saia keinginannya untuk ber'belog. Jadi, dengan sedikit pengetahuan, saia sedaya upaya membantu beliau untuk membina sebuah belog yang ber;tagline; " This is about what i'm thinking.. and what i want to say " untuk merealisasikan hasratnya.
* Ini Jalel Ben Aman *

Halakan cursor kamurang ke SINI untuk ke belog Jalel Ben Aman.
Sokonglah beliau supaya menjadi seorang blogger yang berjaya!


Nota: Oit, Jalel. Selamat datang ke dunia blogger.
Harap-harap janganlah kau bersemangat pada permulaan seja.
Ber'belog ni sangat siok tauk!


Nota Lagi: Sorrylah, aku lambat buat entry ni.














STAR.T

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

JalelBenAman™ said...

trima kasih bro...jasa mu akan ku kenang....;)

GematriA™ said...

Jalelbenaman: eheheh.. ok ja!
ingat pesan aku aa!

JalelBenAman™ said...

wokey bosss..

neyra shazeyra said...

BUAT REVIEW BLOG KITE LAK HAHAHA

GematriA™ said...

Neyra Shazeyra: huh! kamu sepatutnya review blog saia okay! kamu sangat terkenal!


* ni kenapa tulis guna CAPSLOCK ni? lempang karang.. mahu? *

neyra shazeyra said...

hahahahahahahhaha. kan dah buat sikit aritu? kekekeke nak kena buat ke? perlu ke? zzz


*saje je caps lock sbb baru habis fill the form kna guna caps lock hahaha*

GematriA™ said...

Budak Gumuk: Cis!

HAHAHAHAHA..
* bila perkataan ini ditulis dgn huruf besar ia bermakna tawa besar okay! *


Translate