(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

QUOTE OF THE DAY ( edisi Sila Sahin )



By  Sic Fallacy     4/19/2011 11:13:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
" Quote of The Day " hari ini datang dari mulut model bernama Sila Sahin.
Erk?Sepalah Sila Sahin?

Sila Sahin, 25, anak kacukan Turki-Jerman kini menetap di Berlin, yang berani bergambar secara tanpa seurat benang pun untuk " majalah masa riang yang terkemuka dunia " Playboy.
 Dan yang menarik perhatian adalah, beliau seorang Muslimah!

'I did it because I wanted to be free at last,' -Sila Sahin.

* Dibawah adalah muka depan majalah Playboy tersebut, dimana Sila Sahin sebagai modelnya *
..Maaf, jika gambar ini membuatkan kurang berasa teda selesa..





















LIBERATE

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

4 comments:

neyra shazeyra said...

ini adalah melampau. tp lg teruk malaysian... malay, islam yg mabuk dalam flight sampai org ingat dia terorrist haha

GematriA™ said...

neyra: itu gila!
sgt gila!

H Y D E said...

hmmm.. sila sahin... bangsa turki-jerman.. menetap di jerman..

tetiba terpikir, dia ni ada bau2 bacang dengan nuri sahin? (pemain bola sepak terkenal di jerman tetapi adalah pemain kebangsaan turki)... mungkin kakak or adiknya maybe?

http://www.youtube.com/watch?v=mgPTOsrE3z4

muka dah nak sama.. mungkin kot... :)

neyra shazeyra said...

sangggaaaatt! dah la engineer , muda kacak (ok ni sbb cair) tp perangai buruk gilak. naik flight ngn mummy dia pulak tu


Translate