(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ BLOGGER ] ADINDA EVANS BANGGA HILANG DARA.



By  Sic Fallacy     6/03/2011 02:36:00 AM    Categories,, 
Assalamualaikum.
Blogger Adinda Evans ( Fuh..nama mau urang putih ja! Ciskek! ) bangga akan ketiadaan daranya disebabkan oleh teman lelaki sendiri. 
Tapi, sepalah c Adinda Evans ni? 
Adakah seorang artis? 

Adinda Evans\ 
 * Muka budak yang bangga tiada dara *

Nah, kalau kamurang mau tau, owner belog ni merupakan seorang budak bodoh bawah umur yang berusia 14 tahun. Article yang ditulisnya agak kurang menyenangkan apabila dia tanpa segan silu menceritakan pengalaman comolot dan dengan bangga dia memberitahu telah kehilangan dara setelah merelakan diri dikerjakan oleh teman lelakinya yang rambut bajet emo macam Tomok kononnya. Sekarang ni memang sedang panaslah isu c bodoh ni di internet. 

Dan belognya [ link ] ini pun famous sudah sebab dikunjungi oleh orang ramai yang dilihat banyak mengutuknya kerana tindakan menceritakan hal sebegini kepada umum yang boleh dianggap sebagai membuka pekung di dada.

Petikan article keramat yang menjadi isu hangat di belognya;

"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)"

UPDATED: Kerana berasa panas hati dan cuak kali, tuan punya belog yang tiada dara ini telah pun me'removed'kan entry tersebut sudah. Tapi siap buat 1 entry, marah-marah pada blogger lain yang me'review tentang article dia sebelum ni [ link ]. Pelik, kenapa removed article tu sedangkan kau buat entry untuk marah-marah dengan keras pada kitaurang?

"RILEK LAH MINAH, KITAURANG KASI TRAFFIC UNTUK BELOG KAU TAUK!"


Nota ringkas kepada Nadia Elliza (owner belog Adinda Evans );

Moga ni menjadi pengajaran kepada kau.
Jadi lepas ni, kalau kau cuba "maen" dengan terung sekalipun, tia payahlah mau cerita sana dalam blog kau.
Tapi kalau mau juga, jan lupa upload dengan movie kau sekali, okay!









You Gonna Be A PornStar!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

6 comments:

neyra shazeyra said...

dia cuak lettew lepas jadi TT di twitter

GematriA™ said...

Neyra: Number 1 Trending Worldwide!
TERHEBAT!
Bwahahaha

n!da said...

dude, nota kaki ko sngt 'bermakna'
pandai ko tilik nasib die. ohoho

GematriA™ said...

n!da: Bhahahaha..
Palui.. sa 'serkap jarang' ja bha n!da..

Eyka Razak said...

asal ejaan camtuh?? =_="

GematriA™ said...

@Eyka Razak
Ahahaha.. gaya malayneum bilang!


Translate