(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] BAGELHEADS - FESYEN EKSTREM TERBARU JEPUN YANG WTF!



By  Sic Fallacy     6/22/2011 11:31:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Kegilaan terhadap fesyen kembali menyerang Jepun.
Tapi kali ni dengan gaya penuh ekstrem!
 
Ryoichi “Keroppy” Maeda adalah individu yang bertanggungjawab memperkenalkan bubbly saline berasaskan suntikan di dahi ke Negara Matahari Terbit itu dan menamakan fesyen tersebut sebagai BAGELHEADS!
 
Dengan menyuntik saline solution ( atau salt water solution ) ke dalam dahi selama lebih kurang 2 jam, nah siap untuk kamurang mempunyai dahi yang besar. Paling menarik adalah, ketika proses tersebut, gunakan jari untuk membentuk bagel kamurang dengan cara yang tersendiri.
 
Enjoice gambar mereka yang berani ber'bagelheads dibawah!
Jan ada yang kecut perut pula!
Bwahahaha




 



 

Sumber: Vice Style.






CONE.HEADS

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

20 comments:

misz myza said...

euwwwww... mcm alien sudahh... tah2 alien lg lawa... hahahahaha..

Miscellaneous Smiles said...

menakutkan..~huh

Bob Merley said...

orang jepang mmg suke buat mende pelik (=

uLan said...

sa suka style nie yawwww... rugged... tattoo ja la hahhaa

GematriA™ said...

misz myza: ahahaha..
alien lg cumil kali!

GematriA™ said...

Miscellaneous smiles: ahahaha..tp style eh!

GematriA™ said...

Bob Merley: walaupun pelik tp TERBAIK bro!

GematriA™ said...

uLan: ahahaha..tattoo diurang mmg style!

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

sot kan durang ni adei

neyra shazeyra said...

kenapa ada yg macam muka kamu? *larikk

alyaclumsy said...

makkkkkkk ngerinyaaaaaaaa *pengsan sekejap

Finie Ramos said...

Aku geli~!mcm saitan dr neraka jak!

tengkorakemas said...

dah mcm star trek pun ada haha

GematriA™ said...

Mama: namo try ka?

GematriA™ said...

Neyra: Cissss..
Eh? adalah urang tu mcm c kamu sn!
lalalala

GematriA™ said...

alyaclumsy: bhahahaha..
adeii..pengsan pl!

GematriA™ said...

Finie Ramos: bhahahaha.. itu lh tu..tattoo..siap bikin itu gigi lg..

GematriA™ said...

tengkorakemas: bwahahaha..
komen bro TE TERBAIK!
sebiji bro!

cikpia said...

euwwwww!!! macam alien.....

neyra shazeyra said...

seyes. yg gemok2 bju itam tu macam muka kamu. *larikkk


Translate