(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] REAL LIFE AUTOBOTS YANG AWESOME!By  Sic Fallacy     6/11/2011 12:59:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Demam Transformers makin dirasai diseluruh dunia, kalau dulu Optimus Prime dari Taiwan dilihat sebagai yang sangat cool!, sekarang, saksikan real life Autobots yang sungguh AWESOMEEEEEEE!

Dicipta oleh seorang artist dari Thailand, Anchalee Saengtai,yang menggunakan komponen kitar semula dari kereta dan lori untuk menghasilkan 2 watak autobots yang terkenal dari siri Transformers, iaitu Bumble Bee dan Optimus Prime.

 * Anchalee Saengtai bersama model patung Optimus Prime * * Bumble Bee Yang Cumil *

Info Tambahan:

Hasil-hasil tersebut telah menarik minat Ripley's Believe It Or Not dan telah meletakkan patung Bumble Bee yang berskala 8 kaki di pusat pameran Louis Tussaud's Waxwork di San Antonia, Texas manakala patung berskala 19 kaki tinggi, Optimus Prime diletakkan di Ripley's Odditorium, di San Francisco dan sedang menjelajah dunia sehingga ke akhirnya di Hollywood's Odditorium.


Nota Kaki: Jangan lupa saksikan Transformers: Dark Of The Moon, hasiltangan ke tiga pengarah Michael Bay dalam filem siri alien-robot berdasarkan permainan classic Syarikat Hasbro pada June 29th 2011 nanti.TABIK!

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

2 comments:

alyaclumsy said...

fuyoo fuyooo~ besarrrrr tuuuu

GematriA™ said...

alyaclumsy: bhahahaha..
melopong mulut ia fuyoo fuyoo tu!


Translate