(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] WELCOME TO ZOMBIELAND, KIDS!



By  Sic Fallacy     6/01/2011 01:16:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Sekadar berkongsi gambar taman tema yang dikenali sebagai Six Flags, di New Orleans terbiar sejak Taufan Katrina melanda pada tahun 2005. Tulisan Graffiti boleh dilihat disetiap bangunan, tapi yang paling menarik dan sangat tepat untuk nama baru taman tema ini; 
Zombieland!









* Semua gambar boleh ditekan untuk penglihatan yang jelas *

Nota: Adeii.. Memang sangat menakutkan..
Ada sepa berani masuk?
Huhuhu..








BBKK

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

Lily Suhaili said...

seramm la jugak kan. hahaa

GematriA™ said...

Lily Suhaili: Itulh tu..
huhuhu

JalelBenAman™ said...

huhuh...aku slamber je pergi..hahahaa

alyaclumsy said...

mcm best pun adaa :D

GematriA™ said...

Jalel: Chaist..
berani kao?

GematriA™ said...

alyaclumsy: eheehehe..
paling cumil tu yg ada spongebob tu.
alalala..

echaRierie said...

sa suka 2nd pic..
haha..
tia seram tue tgk pic ja lau dtmpt tue btl2 seram kali..haha ~


Translate