(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ SPECIAL ENTRY 2011 ( edisi Promote Belog Suami Isteri



By  Sic Fallacy     6/06/2011 01:00:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Sabtu ituari, saia bersama Johnny Depp ( Hahaha..konon! ) ke majlis persandingan seorang rakan sekolah, sempat saia bertemu seorang lagi rakan sekolah yang teramat sangat untuk berjumpa. Serioushit. Bertahun saia tunggu untuk bertemu ia sudah tau! Dan tia disangka, ditakdirkan berjumpa juga. Dan siap bawa isterinya yang cumil, siap dengan package, baby dalam perut lagi! Hahaha..1urang lagi kawan sa menjadi bapa sudah! Saia? Ehehehe..

Walau dalam jangkamasa singkat, sempat kiturang berborak beberapa hal. Termasuk, yang diurang berdua ni punyai belog! Hahaha.. Molek! Dan seperti yang dijanjikan, niari 1 entry khas mempromosikan belog diurang!

Mempersembahkan!

 * L to R : Jejaka Pukul Tiga dan isteri beliau, Princess Hidayah *

Belog Jejaka Pukul Tiga nilah milik kawan sa yang paling bijak dalam banyak-banyak kawan sa masa sekolah dulu, Azan. Tapi  dulu sa suka panggil beliau dangan nama Abang Zan. Bwahahaha.. Kenangan!. Blog ia banyak menceritakan kisah peribadi dengan ayat-ayat yang tia boleh masuk akal. Hahaha..tia berubah ni kawan sa tau!. Tapi tiatau pula sa kenapa belog ia dinamakan " Jejaka Pukul Tiga ". Nanti sa tanya aa..

Dan Belog Princess Diaries ni pula, milik Princess Hidayah, isteri kepada kawan sa tadi.. Nama pun Princess, kan.cumil ja.. Makanya belog c bakal ibu ni pun harus cumil juga. Penuh dengan warna PINK. Hahaha..

Jadi, kalau kamurang suka belog merapu saia ini, haruslah kamurang suka sama Belog Jejaka Pukul Tiga dan Princess Diaries juga!

Halakan cursor kamurang ke SINI untuk Belog Jejaka Pukul Tiga dan SINI untuk Princess Diaries.

Nota: Azan, siap ni entry untuk kamurang sudah! 
Cakap " Terima Kasih! " cepat!
Bwahahaha..






HAIL..HAIL..
ALMA MATER.
HAIL TO DE' LA SALLE..

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

5 comments:

Azan said...

lol, masih lagi dengan gelaran Bang Zan tu. Thanks weh tolong ejas2 blog aku, aku ni susah sket nak ubah suai, nama pun bukan org arts. Huhu.

GematriA™ said...

Azan: Mo man tai!
Bhahaha..
ni ja kot cara yg aku bleh balas budi ko dulu sbb ngajar aku masa kita sekolah dlu.
Ngeh ngeh ngeh..
hutang budi kira langsai aa!
Bhahaha

Azan said...

kirenye aku hutang rm2 ko dulu pun langsai gak lah ek? hahaha..
takleh blah bile teringat tak cukup duit tambang tu.. zaman takde transport sendiri.. haih..

GematriA™ said...

Azan: Bhahahaha..
akun pun lupa ngan rm2 tu sudah.. tuari jumpa ko plak ingatkn balik.
Hahaha..tade hal lh tu. benda kecil je.

Anonymous said...

Aku kenal azan nih! Ko budak la salle jgk ke? Aku pun xla salle jgk. Spm 2001.


Translate