(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ BLOGGER ] ADINDA EVANS KINI BERUBAH DAN BERTUDUNG?



By  Sic Fallacy     7/13/2011 01:08:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Eh..kamurang ingat dengan Adinda Evans masih? Alaa..yang buat announcement dia hilang dara tu! Ahaa.. menurut rakan gusip sa, dia kini bertudung sudah! Ini terbukti melalui gambar profile beliau di fesbuk.


Beliau turut menyatakan, perubahan tersebut adala kehendak dirinya sendiri tanpa dipaksa oleh sesiapa pun. Tia pedulilah dik oi.. Kalau betul mau berubah, Alhamdulillah.. 

Tapi, ada hal lain pula, dilihat, masih ada lagi segelintir dari kita yang meng'comment dengan kata-kata caci, maki terhadap Adinda Evans ni. Arghh..bukanlah sa mau back-up dia ni, tapi berfikirlah. Dia mau berubah kan tu. Samada betul atau sebaliknya, atleast kita bagilah support.. 

Done
Itu ja mau tulis. Ada banyak kerja niari. 

Dan akhir sekali..
Jom kita layan gambar Adinda Milano Evans ni versi bertudung.
Enjoice!


Nota: Lepas ni tia payah lah mau buat sesuatu yang bodoh tanpa berfikir dulu ya! 
Eh..tahun ni ko PMR kan?








D.ONE.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

19 comments:

アヌム ちゃん said...

bagus la mcm tu perubahan yg baik untuk diri dia.

GematriA™ said...

アヌム ちゃん : Betul tu.
Ehehehe..

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

adeh baguslah macam tu dik kalu benar2 berubah

miss fiza said...

alhamdulillah :)

GematriA™ said...

Mama: Mudah2an..

GematriA™ said...

miss fiza: Amiinnnn..

♥ aeryn ♥ said...

baguslah kalau dah berubah , kita haruslah kasik support kat dia . jgn kutuk2 pulak ,. dah orang nak bubh

GematriA™ said...

♥ aeryn ♥ : Setuju!

Aida Omar said...

Alhamdulillah..semoga beliau sentiasa dirahmati Allah S.W.T

syafiqakarim said...

hari tu ramai gila hentam dia.
kesian plak. dok hentam2 budak ni
mcm masing2 goodgood je. haha.

ok.alhamdulillah dia da berubah.
kau jatuh hati tak kat dia?haha

GematriA™ said...

Aida Omar: Mudah2an.. InsyaAllah..

GematriA™ said...

syafikakarim: Bhahaha..itulah pasal..tp asik kena kutuk kasian jua tau.

jtuh hati?
Hahaha..
" Saia Gay.. Saia Okaii! "
bhahaha.. gilak ko! budak sekolah tu.. aku namau jadi pedobear! Bhahaha

syafiqakarim said...

hahah tu la.
tp bila dia berubah, still ada pihak
kutuk ko tau.gila kesian.nama pun 14 thn weh -.-
sampai dia delete blog tu. haha. xmenahan ;p

oh?gay ke?ala..silap plak da.haha
budak skola la taste warga tua. haha

GematriA™ said...

syafiqakarim: ahahaha..
biasalah kan.. budak baru mau up. baru mau kenal dunia..

ahahaha..
ada ketikanya lekaki seperti ku perlu menjadi gay. untuk mengelak sesuatu yg buruk berlaku. Bhahahaha.. terjebak sama kawan2 lah ni jadi tia senonoh perangai. bhahaha..

tp aku blum tua bha..
jd budak sekolah bkn taste aku. ahahaha

tengkorakemas said...

Bagusla, kembali pada tali (hukum) Allah, moga berterusan,

Anne Nurain said...

bha, bagus la tu..
yg p caci maki dia tu smua x guna..
tau mo kasi kondem org jak..
ehehe..

GematriA™ said...

tengkorakemas: harap2 mcm tu lh kan, bro. Kita kenalah bg support, mana tau..kalau2 cepat pl down semanagat mau berubahnya. maklum lh, budak lg..

GematriA™ said...

Anne Nurain: ehehe..jan emo bha. perangai urang ni lain2 kan..

echaRierie said...

bha..amin..

Dia cantik..mau ngorat blh ?
lalala ~


Translate