(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA™ NEW HAIR STYLE v2.0



By  Sic Fallacy     7/03/2011 10:05:00 PM    Categories,, 
Assalamualaikum.
Ahahaha..seperti biasa, tajuk entry sangat macam "deymm..tajuk apa ni? " Ah.. 
Persetankan dengan tajuk. Tus ja untuk niat asal.
Baiklah.

Separuh masa kedua tahun 2011 sudahpun mencecah hari yang ke 33. Dan saia mula bosan dengan gaya rambut sebelum ni [ link rambut lama ]. Sekarang ni saia sedang mencuba gaya rambut yang lebih cumil, MOHAWK.

Err..nanti kejap! ko ni punk ka, gem? Ahahaha.. Apa? Mohawk tu untuk pengikut punk ja ko bilang? Perlu ka saia meminati Sex Pistol atau The Exploited mahu pun Blink 182? Alaa..jika dilihat pada perintis music punk itu sendiri, The Ramones..adaka diurang berambut Mohawk?

Saia tau mesti kamurang juga akan kaitkan dengan gaya rambut penduduk di Lembah Mohawk di bahagian utara kota New York Amerika Utara. Namapun datang dari nama Lembah itu sendiri. Tapi kamurang tau yang sebelumnya perna ditemukan juga gaya rambut seperti jenis Mohawk di Yunani? Dan ia digambarkan sebagai Scythian, seorang pejuang olahraga pada 600BC.

Biarpun saia belum perna seumur hidup memakai boots, rantai dan spike, jacket kulit, seluar jeans ketat dan baju  yang lusuh, yang menjadi identiti punkers, apalah salah saia mempunyai gaya rambut Mohawk..kan?kan?

 * contoh rambut Mohawk *


Nota: Gambar rambut saia?
Ehehehe.. nanti-nanti lah eya!
Malu lh..
Huhuhuhu..

Nota Lagi: MamaJnJnJ, nantilah eya! 
Ehehehe

Nota Lagi Sikit: Ternyata entry ini untuk sejarah rambut Mohawk.
Bwahahaha.
#maceh






GOT.HIC

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

8 comments:

Amiirah-Cassan said...

mohawk still cool ! hehehe

GematriA™ said...

Mira: Dan sa akan terus dengan rambut ini!
Hahahaha..

neyra shazeyra said...

muka tembam, rambut mcm tu . ada nampak mcm rupa ayam tak? okbai! ahhahaa

echaRierie said...

punyala..nsemla tue kunun rmbut begitu..lalala :P

GematriA™ said...

Neyra: Bedebah!
miahahaha.

GematriA™ said...

echeRierie: Heh.. Jeles meh?

neyra shazeyra said...

hahahahha padan muka

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

BOOO...YUK
memang buyuk ini entri taukkkk!!!


bah coba bah aku mencabarmu bermohawk, coba coba coba...

ingat sebelum puasa kubagi peluang jan sampai hari raya tu mo tingu style rambutmu, tapi jan kasi nampak rambut seja pulak



BWAHHAA.HA


Translate