(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ VIDEO ] BILA SETH TAN MENYANYI..



By  Sic Fallacy     7/27/2011 01:12:00 PM    Categories,,,, 
Assalamualaikum.
Bila sebut Seth Tan, mesti kamurang terus ingat cerita Nora Elena lakonan aktor yang semakin meningkat naik namanya dalam industri hiburan Malaysia, siapa lagi kalau bukan Aaron Aziz. Tapi entry ni bukan mau cerita pasal Nora Elena atau apa, cuma mau share video ketika Aaron Aziz diawal pembabitan beliau di dalam bidang seni di tanah kelahirannya di Singapura. Ahahaha.. Aaron Aziz pandai menyanyi'lah, der!

Enjoice video dibawah,  
" Can't Help Falling In Love "..
 
+ Powered by Youtube +

Nota: Respek dengan Aaron Aziz ni, sebab tiaperna demand untuk membawa apa-apa peranan dalam drama atau film.
Tue sebab dia popular kali eh??

Nota Lagi: KreKO, ni ha video yang aku kasitaw semalam!
Ahahahaha..





D.ONE

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

9 comments:

cik panadol said...

note bad la....

GematriA™ said...

cik panadol: ehehe..
rasa2nya boleh ka kalau kita panggil dia ' multitalented ' actor?

cEro said...

aku rasa biar dia stick dgn lakonan je...
kang tak dpat cari makan penyanyi lain..hahahha

sukasukimerepek said...

bila seth tan nyanyi semua jerit...waaaaaaaaaaaa



***jom like gmbr sukasuki, no3 and no5 tau... sukasuki letak gmbr ank buah sukasuki... sebelum tu like page ni dulu tauu

http://www.facebook.com/pages/Pertandingan-Fotografi-Senyuman-Kreatif-2011/223257524359538
tq..

GematriA™ said...

cEro: ahahaha..
Setuju juga!

GematriA™ said...

sukasukimerepek: Itulh pasal..
nasib baik boleh dgr masa verse second sampai habis..




*** sa tiada fb!
So how?

btw, gudluck utk pertandingan tu!

neyra shazeyra said...

jatuh cinta.....!! *cair

GematriA™ said...

Neyra Shazeyra: eeee..
menada.



*sambil lap neyra yang cair atas lantai *

neyra shazeyra said...

tak payah susah lap la. mop suda hahaa


Translate