(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

SATU HARI DI HARI RAYA..



By  Sic Fallacy     9/13/2011 02:11:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Hai semorang.. ahahaha.. Macam mana raya kamurang? Seronok? Tentulah kan.. boleh berkumpul bersama keluarga, sahabat, musibat.. Belum kira lagi berjalan-jalan cari makan di majlis rumah terbuka.

Saia? Oh.. Macam biasa seja. Sempatlah bersalaman dengan orang terdekat. Tapi tahun ni Hari Raya saia special sangat. Sebab selain dari berkunjung ke rumah sanak saudara dan rakan-rakan, saia juga berjaya beraya di klinik dan hospital.

Ya. sebab saia terlibat dalam satu kemalangan, ketika itu saia dalam perjalanan pulang setelah bekerja di Hari Raya.. Ahahaha.. Tapi syukur, Alhamdulillah, saia hanya cedera ringan. Tapi kira teruk juga kali. Lutut, tangan kiri kanan dan disebahagian di muka sebelah kiri mengalami kecederaan. Kepala juga sedikit bengong akibat terhentak dibahagian depan motor. Mujur motor scooter Novuo S milik saia hanya cedera ringan sebab bergeser atas jalan raya tu. Menurut kata satu urang brader, saia terlanggar lubang yang boleh dikira agak dalam juga, tapi memang serious sa langsung tia nampak pun. Sudahlah rabun, jalan sana pun gelap. Haih~ Apapun, semuanya sudah berlaku, dan sedikit pun tidak saia mengeluh. Malah saia bersyukur, sebab eksiden ni, secara tialangsung semua ahli keluarga saia berkumpul di mansion house kami. Dan sambutan Hari Raya kami tetap disambut meriah. Biarpun saia beraya dalam keadaan kesakitan begini. Hoho

Sebelum terlupa, saia ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada beberapa individu yang membantu saia ketika itu. Hanya Tuhan seja yang mampu membalas jasa baik anda.


Nota: Ada gambar sebenarnya, tapi mau upload nanti. 
Mau tidur ni sudah. Mengantuk sangat.




#baikorunk

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

6 comments:

Dhofwatul Aisy' binti Muhammad said...

patut lama nda muncul ~ aih~ rupa nya xciden ~ alhamdulillah selamat lagi ko gems ~

cik panadol said...

haiya...eksiden ka? moga cepat sembuh dan bebabyak berehat ok....

selamat hari raya Gem!

alyaclumsy said...

nak duit raya, hihi

neyra shazeyra said...

dia mesti lupa letak gambar punya nanti. :p setakat letak gambar ramai2...

Bob Merley said...

skuter tayar kecik. basuk lubang memang konpem terbongkang. Semoga sihat kembali bro!

echaRierie said...

kesian ~


Translate