(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] REAL LIFE ANGRY BIRDS



By  Sic Fallacy     10/21/2011 03:32:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum



Angry Birds mungkin sekadar karekter kartun bagi penggemar permainan siri "Angry Birds" ini. Tapi tidak bagi seorang artist ini yang cuba membayangkan bagaimana apabila karekter kartun dari permainan tersebut wujud didalam dunia yang sebenar.

Artist, Mohamed Raoof, berjaya merealisasikan karekter-karekter burung tersebut melalui keajaiban seni digital, dengan bantuan photoshop untuk membentuk setiap karekter kelihatan sama seperti didalam permainan "Angry Birds" dan secara peribadi saia berpendapat, hasil teknik sebegini tentu akan digunakan oleh produksi yang ingin me'real-life-action'kan "Angry Birds" ini pada masa akan datang.











Nota: Teringat kata-kata seorang kawan yang addict game ini bilang, main permainan ini banyak berlaku dosa melalui perkataan bila tiba burung terakhir dan tia kena pada babi terakhir, lantas kita marah sambil memaki dengan kata-kata berunsur penghinaan terhadap babi tersebut.

" Cis! babi punya babi!! "
Bwahahaha..



D.O.NE

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

3 comments:

neyra shazeyra said...

dah pernah tgk ni tp tatau siapa yg buat. oooooohhhh comelll nya yg biru tuuu

Hanie Honey said...

mcm maner nak follow blog ko,,?

cikpjaz said...

comelnyer especially yg kaler biru tu..


Translate