(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA's Blog™ SPECIAL ENTRY (edisi The Zombies ke-400)



By  Sic Fallacy     1/27/2012 01:00:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Tiada idea untuk meng'update belog berikutan penyakit malas sedang melanda diri 
( padahal sibuk membelek-belek handphone baru.. huhuhu ).  Tadi masa mau check email, tergerak hati mau bukak belog jugak. Tapi nampak macam pelik pada dashboard blogger tue. Hmm..


Ahahaha.. 
TERIMA KASIH kepada Aina Nadhirah sebab menjadi The Zombies yang ke 400 untuk belog InSecretLoveWeDrown ini. Walaupun belog ni sungguh sandi dan mengarut, masih ada juga urang mau follow. Huhuhu.. Maceh sekali lagi. Dan ini membuatkan sa bertambah bersemangat untuk berbelog.
Ahahaha..

  Nota: Cukup. Mau tidur sudah ni.
Selamat malam semorang..





TQ

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

Adehhh tekejut bukak blog ni mlm2. huhuhu :DD

GematriA™ said...

♥ Cik Zack's ♥ : ahahaha..
tgk2 ler nanti2 klu mau tukar layout lain pl.

neyra shazeyra said...

untunglaa phone baru

GematriA™ said...

neyra: twink twink ;-)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

GematriA™ said...

emmet: ahahaha.. betul ker? ahahaha.. trimas bro.

Remy Zero said...

Biasa la tu ada msa blh bt blog.hehe.


Translate