(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA's Blog™ SPECIAL ENTRY (edisi Trimas, Dalila Nadira)



By  Sic Fallacy     2/22/2012 09:10:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Masa belek-belek profile nuffnang siang tadi, rasa hairan bila tengok ada link-link belog yang tidak diketahui disenaraikan sebagai laman rujukan ( referrals ) pengunjung untuk ke belog sandi sa ini. 

Salah satunya adalah dari laman belog http://sayamemangselim.blogspot.com/

 *Ini Dalila Nadira*

Belog tue dikendalikan oleh seorang gadis yang bernama Dalila Nadira, dengan ber'taglinekan "Love as long as you can". Belognya yang sangat simple dan kemas tue banyak mengisahkan tentang kehidupan dan peribadi penulis tue sendiri. Paling comel dibelog beliau adalah belog tue ditulis dalam Bahasa Inggeris.

Nah, tus jadi entry promote belog!

Berbalik kepada niat asal entry
Jadi, tengahari tadi sa ke belog beliau dan ehehe..ada link ke belog sa diruangan yang ditulis beliau sebagai " Site That I Love :D " rupanya. No wonderlah, pengunjung..atau lebih sedap bila sa cakap kawan baru..boleh berkunjung ke belog sandi saia dari situ. Sampai jam 8:40pm harini, seramai 19 kawan baru datang berkunjung dari belog beliau.

Trimas diucapkan kepada Cik Dalila Nadira, sebab menyukai belog paling mengarut saia ini. Harap lepas ni, rajin-rajin lah comment entry saia ya! Jangan jadi silent reader ja.. Say "hi" dichatbox pun ok jugak.
Ehehehe..

Sebagai tanda penghargaan, sa mengajak kembali kawan-kawan ke laman belog Dalila Nadira, di http://sayamemangselim.blogspot.com/ dan kita kasi gegar belog dia!

Jyeaaahhhh




TRIMAS

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

9 comments:

Bob Merley said...

Gua pegi singgah blog beliau. Pastu gua buat 'grammar check'. Masih terdapat kelemahan dalam area "modal verb".... hehehehe

GematriA™ said...

@Bob Merley ahahaha..itu pun gua ada nampak. tapi biar jela. atleast beliau tu ada keberanian utk cuba bt sesuatu yg lain.

Dalila Nadira said...

wow wow wow! haha teruja sangat sebab i am not an active blogger pun lah. dah retired kot TT

Thanks @bob marley sbb tegur :) still in learning process.

GematriA™ said...

@Dalila Nadira ahahaha..retired meh?then napa mc ada updated? Lalala..

Keeping blogging lor .. siuk baca blog u senarnya.

Dalila Nadira said...

@gematria: will do inshaAllah :)

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog uncle, baca entri lama dan meninggalkan komen yang sedap dibaca.

al-lavendari said...

terima kasih kerana blog saya tersenarai dalam blog list awak.

GematriA™ said...

@Dalila Nadira muahahaha..
Good!

GematriA™ said...

@al-lavendari hahaha.. terima kasih sudi menyinggah ke blog yg serba kurang ni tuan.

Blog tuan sangat menarik!


Translate