(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

DISEBALIK 1 MEI DAN HARI BURUH



By  Sic Fallacy     5/02/2012 12:24:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
1 Mei adalah tarikh yang dinanti-nantikn oleh mereka yang bekerja. Tarikh tersebut juga disebut sebagai Hari Pekerja, dan merupakan hari cuti oleh mereka yang 'makan gaji'.


Ada Apa Dengan 1 Mei?
Terdapat banyak kisah yang berlaku apa tarikh terebut. Dan dalam entry ini,saia memilih beberapa fakta yang berhubungkait dengan pergerakkan Illuminati, Freemason dan Yahudi. Ini bukanlah sesuatu yang baru, tetapi saia sekadar mahu berkongsi pengetahuan disebalik kemisterian 1 Mei. 
Mari kita mulakan.

 Peristiwa 1.
Tarikh 1 Mei sebenarnya adalah tarikh penubuhan pergerakan underground Yahudi terbesar di dunia iaitu Illuminati. Pergerakan rahsia ini ditubuhkan pada 1 Mei 1776 oleh seorang pensyarah undang-undang berketurunan Yahudi iaitu Prof. Adam Weishaupt.

Apa itu Illuminati ? Perkataan Illuminati amat terkenal dikalangan peminat-peminat konspirasi Yahudi. Keseluruhan umat Islam percaya bahawa Illuminati adalah pergerakan rahsia yang ditaja oleh Dajjal melalui agennya iaitu Adam Weishaupt.

Semenjak penubuhannya lebih 300 tahun dahulu, ianya kini memberi kesan yang besar kepada seluruh negara dunia. Hampir kesemua pemimpin negara Eropah disyaki menjadi ahli Illuminati.
Illuminati juga bertanggungjawab dalam merancang dan mencetuskan revolusi Perancis, Amerika, Rusia dan revolusi-revolusi lain. Selain itu, ia juga bertanggungjawab terhadap rancangan yang mencetuskan Perang Dunia Pertama dan Perang Dunia Kedua. Pelan strategik untuk mencetuskan Perang Dunia Ketiga pula sudah pun siap awal tahun 1900 dahulu.

Peristiwa 2.
Tarikh 1 Mei juga adalah tarikh bagi menyambut Devil's Day yang dikenali sebagai Beltane Day atau Walpurgis Night. Pada tarikh ini, pengamal-pengamal ajaran penyembahan syaitan akan berkumpul dan melakukan pelbagai upacara berkaitan.

Sebenarnya upacara tu berlangsung selama 13 hari tetapi berakhir pada hari kemuncak penyembahan iaitu 1hb Mei. Pada tarikh tersebut, pengorbanan nyawa manusia perlu dilakukan bagi memenuhi ritual penganut ajaran syaitan. Sehingga kini, Beltane Day tetap diteruskan di seluruh dunia tanpa sebarang sekatan dari pihak berkuasa mana-mana negara.

Peristiwa 3.
Pada 1 May 1912, anak ke-3 John D. Rockfeller iaitu Withrop Rockefeller dilahirkan. Memandangkan beliau lahir dalam keluarga raja minyak dunia maka tiada masalah baginya untuk meneruskan kelangsungan hidup dan memartabatkan gagasan Illuminati.

Namun Withrop seperti juga abangnya minat akan pertumpahan darah dan peperangan. Maka tidak hairanlah beliau menyertai Perang Dunia Kedua semasa bersama Divison Tentera Ke-77, ini amat menghairankan kerana beliau sudah pun billionaire ketika itu.

Pada 1962, Withrop mula menyertai politik secara serius dengan parti Republikan dan juga menganggotai gerakan Freemason sebagai salah seorang Grand Master Lodge.

Memandangkan beliau seorang Yahudi sejati maka baka warisan homoseks zaman Nabi Luth tetap mengalir segar. Kecenderungan hubungan sejenisnya ini terbongkar selepas bercerai dengan isterinya. Selepas itu beliau telah berkahwin dengan seorang lelaki gay berkulit hitam dan menetap di Arkansas.

Secara ringkasnya, ketika kita sibuk menyambut cuti Hari Pekerja, sebenarnya pada hari itu secara rahsia menyuruh masyarakat seluruh dunia menyambut kelahiran Illuminati yang digelar kerajaan tersembunyi itu.
 
Dengan berlakunya situasi-situasi yang mendokong peristiwa-peristiwa 1 Mei ini maka benarlah pesanan Rasulullah saw bahawa Dajjal itu pembawa fitnah terbesar di akhir zaman malah diperingati pula oleh setiap Nabi sebelum Baginda.

Nota: Maaf diatas kepanjangan entry ini.
Ehehehe



.Wallahu’alam bissawab.

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

4 comments:

cEro said...

wow! very nice info..
aku tak sangka i may berkaitan dgn mende2 ni...
asalkan dpat cuti, aku dah suka..hehehe

GematriA™ said...

@cEro wakakaka..
Sekadar info ja bro..

alyn adnan said...

woahh tak sangka

GematriA™ said...

@alyn adnan kan? Tp samada kebetulan atau sebaliknya..tak tahu lah..


Translate