(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] BUDAK MAKI PARENTS DALAM FACEBOOK



By  Sic Fallacy     5/27/2012 12:07:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Ini la Si Tanggang zaman moden. 
Menggunakan laman sosial fesbuk sebagai tempat melepaskan marah, walau terhadap ibu bapa sekali pun.

 *kelik untuk lebih jelas*

Dengan nama mat salleh, willsons of a bitch kunun! 
Bajet nama ko macam omputeh, ko boleh maki-maki orang tua? 
Kau mau tunjuk pada urang yang kau tue hebat? 
Kaki rebel?

Nota: Ingatlah, sesungguhnya facebook adalah tempat golongan-golongan yang pengecut!
Kan? Kan?
*kekening*

Nota Lagi: Entry ni sebagai peringatan untuk kau juga.
Aku sudah screenshot'kan segala bukti kutukan kau tue..
Dan aku berSUMPAH, aku akan buat kau 'terduduk' kali ni!
Ingat tue!





S.O.B

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

5 comments:

Rudy Lee said...

macam GAMPANG !!!
hamjadah punyer manusia !!! nasib la aku dah stop h4cking fakebook org !!

GematriA™ said...

@Rudy Lee bhahahaha.. kasi ajar la itu org!!

cEro said...

in open relationship with *nama lelaki*..??
gay ka hapa?
dah laa kuang ajar, gay plak tu..

GematriA™ said...

@cEro eh? kau pun perasan jugak eh? hahahaha.. Aku pun rasa mangkuk ni open society punya kaki jugak la.

Liyana Lunia said...

eeeeeeeeeee sunatkan kang budak ni :/


Translate